CROnikiCROpka napisał(a):Katerina napisał(a):A znacie trick - żeby sałatka z awokado nie sczerniała? W oczekiwaniu na gości trzeba włożyć do sałatki ..pestkę z tegoż owocu do miski z sałatką
Kradnę patent!
Ponoć stałaś się bardziej "liryczna"
Z odległości kilkudziesięciu metrów słyszę słodkie brzmienie mowy ojczystej
A bo to nie lepiej było odrazu się zaszyć w tym zakątku bliżej Pernej ... zamiast się narażać na bititidititi i hau hau nad głową
Dopisuję do wyposażenia plecaka na plażę po 2 linki z dwoma kamykami na końcu... Może się uda roztrzaskać kamerkę na dronie. O suwerenach się nie wypowiadam, wypowiem się jak sondaże spadną poniżej 25%
To luksusowy żaglowiec wożący luksusowych gości. Tam goście nie pracują, nie mają wacht, są na wakacjach, a w żeglowaniu takim cudem chyba nie o to chodzi
Katerina napisał(a):A poza tym - czy to nie jest liryka?Z odległości kilkudziesięciu metrów słyszę słodkie brzmienie mowy ojczystej
Może Maslinka oceni...
Abakus68 napisał(a):Dopisuję do wyposażenia plecaka na plażę po 2 linki z dwoma kamykami na końcu... Może się uda roztrzaskać kamerkę na dronie. O suwerenach się nie wypowiadam, wypowiem się jak sondaże spadną poniżej 25%
Na te drony to lepiej się w procę zaopatrzyć
Mi często na ogrodzie nad głową takie coś lata
Taki dron może zabić
Katerina napisał(a):
A poza tym - czy to nie jest liryka?
Z odległości kilkudziesięciu metrów słyszę słodkie brzmienie mowy ojczystej
Może Maslinka oceni...
Ale że w wykonaniu tych Polaków czy Twoim
Kasia, Ty powinnaś się skupić na prozie, bo świetnie Ci to wychodzi Chociaż może i do liryki masz talent, kto wie
Abakus68 napisał(a):Katerina napisał(a):
Bartek - spróbuję z tą pestką podziałać Do tej pory tylko wkładałam ją w ziemię i avokadowce hodowałam..Ale po uzyskaniu 20 cm wszystkie na ogół mi padały
A próbowałaś jak osiągną 20 cm otwierać już walizkę, w której je hodowałaś?
Kasia a Ty piszesz tą relację ? Czy może zakończenie będzie w 2020r
Katerina napisał(a): Chciałam koledze Tomkowi wyjaśnić,że słodka i łagodna jestem
Katerina napisał(a):Iza, litości, przecież zaledwie w sobotę był odcinek
Jutro pojadę dalej
Powrót do Nasze relacje z podróży