Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Wyieram się do HR służbowym autkiem na niemieckich numerach. Jestem tylko Polakiem i niestety nie wiem czy tak można?? Kiedyś przed naszym wejściem do UE nawet po Polsce nie można było jeździć takim autkiem. Co wy na to ???
teraz Polak moze jezdzic na "normalnych" niemieckich numerach! masz dowod to nie ma problemu! jeszcze nawet i lepiej bo pomysla ze ich krajan wraca z rajchu w rodzinne strony!
archie napisał(a):Wyieram się do HR służbowym autkiem na niemieckich numerach. Jestem tylko Polakiem i niestety nie wiem czy tak można?? Kiedyś przed naszym wejściem do UE nawet po Polsce nie można było jeździć takim autkiem. Co wy na to ???
Archie więcej szacunku dla siebie i dla nas Twoich pobratymców też.
Ja bym powiedział że jestes aż Polakiem, tym bardziej że jest Was dwóch
Witam
Jako POLAK jesteś szanowany i lubiany w CRO a jako niemiec to masz tam przeje...e . Tam raczej nikt ich nie kocha. Na polskich blachach staliśmy w porcie i było ok a na niemieckich laweta i na policje. Heee choć jedny normalny kraj !!!