Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Na nartach w Wagrainie było całkiem fajnie

Wycieczki objazdowe to świetny sposób na zwiedzenie kilku miejsc w jednym terminie. Można podróżować przez kilka krajów lub zobaczyć kilka miast w jednym państwie. Dla wielu osób wycieczki objazdowe są najlepszym sposobem na poznawanie świata. Zdecydowanie warto z nich korzystać.
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 03.04.2013 17:48

maslinka napisał(a):Obrazek

Dokładnie tak wyglądające muldy spotkały nas w niedzielę po południu na końcówce trasy nr 4 na Jochtalu. Tyle, że to była trasa narciarska, a nie pole :roll: . Widziałam kobietę, która wypięła się z nart, zarzuciła je na ramię i bokiem stoku zeszła na dół :? :lol: .

Twój mąż też umie robić ładne zdjęcia :mrgreen: .
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 03.04.2013 20:44

tony montana napisał(a):Fajne fotki, jakie filmy oglądaliście? :)

:oczko_usmiech:

Zaczęliśmy oglądać "Lost" od początku, od pierwszego sezonu :mrgreen: Fajnie! Niby wiem, co będzie dalej, ale teraz skupiam się na różnych szczegółach, "smaczkach" :D

Potter, takie muldy były też w sobotę wielkanocną na Chopoku. Z tym, że dopiero pod koniec dnia i nawet sobie z nimi radziliśmy. Mieliśmy dużo treningu, jeśli chodzi o jazdę w takich warunkach, w tym sezonie (Oscadnica, Pilsko i ten jeden dzień w Austrii).

Potter napisał(a):Twój mąż też umie robić ładne zdjęcia :mrgreen: .

Dziękuję w imieniu męża :mrgreen:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 04.04.2013 21:53

Uważaj Maslinka na koleżankę Potter. Coś za bardzo interesuje się Twoim mężem.
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 05.04.2013 10:51

darek1 napisał(a):Uważaj Maslinka na koleżankę Potter. Coś za bardzo interesuje się Twoim mężem.

Kolego Darku ! Nie mierz wszystkich swoją miarką :lol: :wink: .
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 05.04.2013 12:41

Potter napisał(a):
darek1 napisał(a):Uważaj Maslinka na koleżankę Potter. Coś za bardzo interesuje się Twoim mężem.

Kolego Darku ! Nie mierz wszystkich swoją miarką :lol: :wink: .

Widzę, że Koleżanka Potter ubiegła mnie z komentarzem ;) :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.04.2013 22:36

:D :D :D
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 06.04.2013 09:57

Maslinko, gdzieś w relacji (teraz nie mogę znaleźć gdzie) pisałaś że byłaś na Chopoku. Jak wrażenia, oczywiście nie porównując z włoską lub austriacką rzeczywistością? Przy okazji, fajna relacja (jak zwykle), można by rzec że te zdjęcia tworzą film a nie relację zdjęciową. Ja jednak nie pokuszę się o swoją relację z Kronplatz - za mało zdjęć i brak talentu dziennikarskiego ;)
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 06.04.2013 12:22

Hej hej, trafiłam tu przypadkowo, ale wiedziałam, że się nie zawiodę :)
Ostatnio mam mniej czasu na croplowanie :/ ale jak już zasiadam, to "oram" całe forum ;)
Hejka! :)
Czekam na cd ofkorzz ;)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 06.04.2013 21:58

podszywacz napisał(a):Maslinko, gdzieś w relacji (teraz nie mogę znaleźć gdzie) pisałaś że byłaś na Chopoku. Jak wrażenia, oczywiście nie porównując z włoską lub austriacką rzeczywistością? Przy okazji, fajna relacja (jak zwykle), można by rzec że te zdjęcia tworzą film a nie relację zdjęciową. Ja jednak nie pokuszę się o swoją relację z Kronplatz - za mało zdjęć i brak talentu dziennikarskiego ;)

Cześć Podszywacz.
Jeśli chodzi o Chopok, byliśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni :)
Trochę się obawiałam tego ośrodka, bo na pewnym narciarskim forum ;) przeczytałam, że to "mix zachodu z głęboką komuną" ;) :P (zachód - infrastruktura, komuna - podejście Słowaków).

Na szczęście w sobotę wielkanocną (bo wtedy tam nartowaliśmy) wszystkie wyciągi i trasy były czynne. Do przygotowania stoków można by się przyczepić, ale nie było źle, my lubimy muldy :P

W planach mam napisanie relacji, więc opiszę bardziej szczegółowo i pokażę trochę fotek (trafiła nam się całkiem niezła pogoda :D)

Bardzo chętnie pooglądałabym Kronplatz u Ciebie. Może dasz się namówić chociaż na krótką fotorelację? :D :D :D

mutiaq napisał(a):Hej hej, trafiłam tu przypadkowo, ale wiedziałam, że się nie zawiodę :)
Ostatnio mam mniej czasu na croplowanie :/ ale jak już zasiadam, to "oram" całe forum ;)
Hejka! :)
Czekam na cd ofkorzz ;)

Hej Mutiaq!
Fajnie Cię widzieć :D
Rzeczywiście, mało Cię ostatnio. Tym bardziej się cieszę, że do mnie zajrzałaś :D

:papa:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 07.04.2013 08:17

Ech Maslinka. Ty to masz dobrze. Tylko Myk i już jesteś na nartach. Jak to dobrze mieszkać na południu.
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 07.04.2013 09:42

maslinka napisał(a):W planach mam napisanie relacji

Czekam z niecierpliwością :)

maslinka napisał(a):Bardzo chętnie pooglądałabym Kronplatz u Ciebie. Może dasz się namówić chociaż na krótką fotorelację? :D :D :D

Coś w wolnej chwili skrobnę. Oglądałem swoje zdjęcia i kilka nadaje się na publikację ;)
Sara76
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sara76 » 07.04.2013 12:22

Witam! Co prawda narty to nie moja bajka, ale z przyjemnością obejrzałam zdjęcia i relację (jak zawsze super). Czy możemy liczyć na jakąś relację z wyjazdu "wielkanocnego"?
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 07.04.2013 12:36

Sara76 napisał(a):Witam! Co prawda narty to nie moja bajka, ale z przyjemnością obejrzałam zdjęcia i relację (jak zawsze super). Czy możemy liczyć na jakąś relację z wyjazdu "wielkanocnego"?

Sara, dzięki za wizytę i miłe słowa :D

Relacja z wielkanocnego nartowania raczej będzie, jak tylko znajdę trochę czasu :roll: :)

Pozdrawiam :papa:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 07.04.2013 19:27

23 lutego (sobota): Auf Wiedersehen, Wagrain

Niestety nadszedł dzień wyjazdu... Głód szusowania nie został w pełni zaspokojony. Moja dwudniowa narciarska abstynencja sprawiła, że bardzo chciałam dzisiaj założyć narty, chociaż na chwilę. Dolegliwości żołądkowe prawie ustąpiły, słońce zachęcało do nartowania, nie mogło więc być inaczej - trzeba zamknąć ten wyjazd z mocnym przytupem :D Do przytupu ;) wybraliśmy ośrodek Bad Gastein, licząc (całkiem słusznie) na wyjątkowo piękne widoki.

Obrazek

Najpierw jednak trzeba zjeść śniadanie (dla mnie - dietetyczne):

Obrazek

i pożegnać się z gospodynią.

Było nam tu bardzo miło, więc wypada wpisać się do księgi gości:

Obrazek

Nie jestem utalentowana plastycznie, ale coś tam narysowałam ;):

Obrazek

Jeszcze zdjęcie na balkonie:

Obrazek

i widoki sfocone z balkonu:

Obrazek

Obrazek

Mam nadzieję, że jeszcze tu wrócimy :)

Auf Wiedersehen, Wagrain ;) :mrgreen:

Obrazek

Pora na ostatnie na tym wyjeździe nartowanie. Dojeżdżamy do Bad Gastein i parkujemy na parkingu pod gondolką wjeżdżającą na Stubnerkogel:

Obrazek

Trasy narciarskie kuszą nas bardzo, niektóre są nawet kolorowe ;)

Obrazek

Wkładamy buty, narty w dłoń i ruszamy do gondolki...

:papa:
romuald22
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) romuald22 » 07.04.2013 19:44

maslinka napisał(a):Obrazek

Ciemna postać z Ciebie :wink:

Pozdrówka Agniecha :) :papa:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe

Na nartach w Wagrainie było całkiem fajnie - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies