Dokładnie tak wyglądające muldy spotkały nas w niedzielę po południu na końcówce trasy nr 4 na Jochtalu. Tyle, że to była trasa narciarska, a nie pole

Twój mąż też umie robić ładne zdjęcia

tony montana napisał(a):Fajne fotki, jakie filmy oglądaliście?
Potter napisał(a):Twój mąż też umie robić ładne zdjęcia.
podszywacz napisał(a):Maslinko, gdzieś w relacji (teraz nie mogę znaleźć gdzie) pisałaś że byłaś na Chopoku. Jak wrażenia, oczywiście nie porównując z włoską lub austriacką rzeczywistością? Przy okazji, fajna relacja (jak zwykle), można by rzec że te zdjęcia tworzą film a nie relację zdjęciową. Ja jednak nie pokuszę się o swoją relację z Kronplatz - za mało zdjęć i brak talentu dziennikarskiego
mutiaq napisał(a):Hej hej, trafiłam tu przypadkowo, ale wiedziałam, że się nie zawiodę![]()
Ostatnio mam mniej czasu na croplowanie :/ ale jak już zasiadam, to "oram" całe forum
Hejka!
Czekam na cd ofkorzz
maslinka napisał(a):W planach mam napisanie relacji
maslinka napisał(a):Bardzo chętnie pooglądałabym Kronplatz u Ciebie. Może dasz się namówić chociaż na krótką fotorelację?![]()
![]()
![]()
Sara76 napisał(a):Witam! Co prawda narty to nie moja bajka, ale z przyjemnością obejrzałam zdjęcia i relację (jak zawsze super). Czy możemy liczyć na jakąś relację z wyjazdu "wielkanocnego"?
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe