dagiesza napisał(a)::D Miło popatrzeć na znane miejsca po 5 latach Zachęcam, w przyszłości do wypraw rowerowych w tym terenie, np. Skradin oddalony jest tylko o 25 km od Zablace pozdrav
piotrf napisał(a):Połowy również udane
Koledzy to chyba macki na ośmiornicy dzielą
Co do tytułu Twojej relacji - pełna zgoda . To czy jest fajnie , czy nie zależy wyłącznie od nas
te kiero napisał(a):całkiem super na tej wyspie, nie miałem o niej pojęcia...
te kiero napisał(a):fajną macie ekipę wyjazdową, u mnie się posypało i dawno nie byliśmy razem na wyjeździe w Cro;
raczej na krócej PL lub SK, bo bliżej i łatwiej się zgrać z kasą, wolnym i samochodami, bo nie trzeba tyle klamotów brać...
agata26061 napisał(a): zjedliśmy parówki
dangol napisał(a):Moloch czy robinsonada? Każda opcja może być fajna, najważniejsze że to WAKACJE i że cieszymy się tym, co akurat mamy do dyspozycji.
Eksploracja zatoczek wypożyczona motorówką – świetny pomysł ! Jednakże nawet nuuuuuuuuudne plażowanie też ma swój urok, jeśli tego właśnie potrzebujemy.
Szybenik bardzo mi się kiedyś podobał, więc z przyjemnością przypomniałam sobie to i owo, oglądając Twoje fotki. Inne miejsca też z chęcią zobaczę .
dangol napisał(a):agata26061 napisał(a): zjedliśmy parówki
To nasza już tradycyjna przekąska na całodziennych wycieczkach rowerowych czy kajakowych.
Powrót do Nasze relacje z podróży