No właśnie, wszystko fajnie już zacząłem planować tam wypad ale - ceny! W sezonie za domek 146e!
To Włochy proszę państwa są tańsze niż Chorwacja - wyraźnie!!
ferster napisał(a):No właśnie, wszystko fajnie już zacząłem planować tam wypad ale - ceny! W sezonie za domek 146e!
To Włochy proszę państwa są tańsze niż Chorwacja - wyraźnie!!
mama_Kapiszonka napisał(a):Ależ kolorowy i wesoły ten Wasz wyjazd. Od czasu do czasu zajrzę, by zobaczyć młodość
neska napisał(a):nie lubię tłumów, wole bardziej kameralne campy ale chętnie poczytam...popatrzę...powspominam...
czekam na ciąg dalszy
LadyM napisał(a):Jak miło wrócić we wrześniu do Solarisa! Chętnie poczytam, my byliśmy tam przed sezonem w czerwcu i kompletnie nie odczuliśmy tłumów. Czekam na dalszy ciąg!
agata26061 napisał(a):Tak idąc sobie nabrzeżem, trafiliśmy w końcu do Beach Bar Palma. Tak naprawdę jest to bar z dwoma basenami. Pierwszy basen jest troszkę głębszy, gdzie bezpośrednio z niego, można zakupić drina itp., itd. Drugi basen jest zaledwie po kostki i w nim ustawione są stoliki i leżaki. Oczywiście kelnerzy dość mocno sprawdzają, czy osoby, które korzystają z leżaków zakupiły cokolwiek w barze. Jeśli nie, trzeba koniecznie coś kupić, bądź opuścić leżak.
Widoczne leżaki na zdjęciu poniżej, to jeszcze inna sprawa. Te stoją już poza basenem i są dodatkowo płatne – 50 kun na dzień.
Natomiast te „jaja” oraz 2 leżaki i baldachim kosztowały 150 kun na cały dzień
Oczywiście ze wszystkich leżaków widok na morze
agata26061 napisał(a):Zjedliśmy obiad i wybraliśmy się do Sibenika.
te kiero napisał(a):bardzo atrakcyjny Beach Bar, chętnie bym skorzystał
ale "jaja" trochę jednak drogie
te kiero napisał(a):jakoś nigdy mnie tam nie ciągnęło, ale teraz to chyba rozważę odwiedzenie Śibenika, ładnie to pokazałaś
loverosa napisał(a):Super relacja,piękne fotki
Powrót do Nasze relacje z podróży