camping ładnie wyglądał w necie a na miejscu znaczna część atrakcji nie istniała, lub była zamknięta... ale nie powiem czysto było, cicho i spokojnie

maarec napisał(a):camping ładnie wyglądał w necie a na miejscu znaczna część atrakcji nie istniała, lub była zamknięta... ale nie powiem czysto było, cicho i spokojnie
mervik napisał(a):..no to zdążyłem na początek ,prawie
te kiero napisał(a):basen jak dla mnie klasyka (z widokiem na morze), lubię takie, chociaż bez barierki byłoby bardziej atrakcyjnie (ale to chyba z uwagi na te dzieci);
drinki efektowne i odpowiedniej pojemnościi widzę, że Stock się załapał do Chorwacji
u mnie tylko Łódka Bols...
Aldonka napisał(a):Zawsze mnie ten Solaris intrygował. Pewnie nie zdecydowałabym się na wakacje tam, ale z wielką przyjemnością zobaczę jak to wygląda od środka....a nóż mi się spodoba
razpol napisał(a):Chętnie zobaczę tego molocha.Na paru kiedyś przelotem byłem to sobie porównam.
predatortata napisał(a):Dołączam się do relacji i chętnie poczytam o tym molochu. Można wiedzieć jakie koszty domku wyszły przy 5 osobach?
Janusz Bajcer napisał(a):Na "molochu" też może być fajnie... Solaris koło Sibenik
Ten "moloch" ta tak na wyrostKemping Solaris ma tylko 8 ha.
Więc to raczej "moloszek"bo np.
w Dalmacji molochy to m.in.:
Kemping Zaton - 30 ha
Kemping Šimuni - 35 ha
Kemping Straško - 57 ha
na Istrii molochy to m.in,:
Bjela Uvala - 45 ha
Valkanella - 56 ha
Lanterna - 80 ha
i super moloch: Park Unag - 140 ha
Powrót do Nasze relacje z podróży