Re: Na "molochu" też może być fajnie... Solaris koło Sibenik
napisał(a) agata26061 » 12.08.2015 07:58
Już jestem i ja. Tak, my rezerwowaliśmy właśnie z tej strony o której pisałam.
www.kempingieuropy.pl. Ja wszystko rezerwowałam mailowo. Nie dzwoniłam, chociaż tak też można. Domki godne polecenia i ceny faktycznie konkurencyjne
Kontakt jest bezproblemowy z biurem więc szybko, łatwo i przyjemnie się domki rezerwuje. Czasem są jeszcze dodatkowe promocje, np -25euro za każdy tydzień przy rezerwacji do końca lutego. Tak było przez ostatnie 2 lata. Teraz też zamierzam zarezerwowac z tej firmy domki, ale na campingu belvedere w okolicach Trogiru. Zamierzam to już zrobic w październiku, bo niestety miejsca szybko się kończą. Wtedy na solarisie rezerwowałam w grudniu na wrzesień.
Dla mnie takie campy to najwygodniejszy środek jeśli chodzi o noclegi w HR. Wcale nie słuchajcie nikogo, że na takich dużych campach to ludzi jak mrówek będzie.
Przykład: Pierwszy tydzień września na solarisie - ludzi mało, nie było przeludnienia, na plaży bez problemu miejsce przy wodzie jest
Pierwszy tydzień września w Tucepi na Makarskiej Rivierze - ludzi ogrom, w ogóle nie zauważalna różnica między sierpniem a wrześniem, na plaży nie ma gdzie koca wcisnąc.
Fakt, widoki piękniejsze, ale w tym Tucepi to w ogóle był tłok i ludź na ludziu.
Są pewnie mniejsze wioski, gdzie po sezonie jest sporo mniej ludzi, ale camp to jest naprawdę fajna sprawa. Domki czyściutkie, ładne i między domkami naprawdę cisza i spokój