Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Na "molochu" też może być fajnie... Solaris koło Sibenika

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agata26061
Cromaniak
Re: Na "molochu" też może być fajnie... Solaris koło Sibenik

Postnapisał(a) agata26061 » 06.07.2015 14:05

Ustronianka napisał(a):A ten będzie już za 10 dni :oczko_usmiech:

Zazdroszczę. My w tym roku nie odwiedzimy Cro :(
Ustronianka
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Ustronianka » 06.07.2015 14:25

agata26061 napisał(a):
Ustronianka napisał(a):A ten będzie już za 10 dni :oczko_usmiech:

Zazdroszczę. My w tym roku nie odwiedzimy Cro :(

my nie byliśmy w Cro od paru lat dokładnie od 4 :(
tak więc w tym roku sobie nadrabiamy zaległości :)
jarek2015
Autostopowicz

Postnapisał(a) jarek2015 » 10.08.2015 08:55

Do Agata26061,

Witaj, jeśli obserwujesz jeszcze ten wątek, napisz mi proszę na jakiej stronie rezerwowaliście domki w Solarisie. Czy bezpośrednio na stronie Solarisa czy przez jakiś inny portal? Jestem zauroczony Twoją relacją i postanowiliśmy z żoną i dziećmi pojechać tam w przyszłym roku w czerwcu. W tym roku chciałbym we wrześniu tam podjechać i sprawdzić wszystko "na żywo", tyle że nie wiem gdzie rezerwować domki. Znalazłem tańsze oferty na stronie Suncamp, ale nie wiem czy to zaufany portal.
Malen
Odkrywca

Postnapisał(a) Malen » 11.08.2015 07:53

Witam, za 2 tygodnie wybieramy się do Solarisa. Domki happy camp (te, o których pisała Agata) rezerwowaliśmy na stronie kempingieuropy. Była to konkurencyjna oferta do innych biur campingowych.
jarek2015
Autostopowicz

Postnapisał(a) jarek2015 » 11.08.2015 10:43

Dzięki za info. Musiałem gdzieś przegapić ten wątek. Znasz może szczegóły jak tam wygląda rezerwacja, z mojej pobieżnej weryfikacji wychodzi, że wszystko na telefon się załatwia.

Pozdrawiam
Malen
Odkrywca

Postnapisał(a) Malen » 11.08.2015 11:11

Wydaje mi się, że mąż załatwiał telefonicznie. Następnie przysyłają na maila potwierdzenie rezerwacji, wpłaca się część kosztów, później umowa i reszta opłaty. My w między czasie zmienialiśmy domek, bo zwolnił się mniejszy.
agata26061
Cromaniak

Postnapisał(a) agata26061 » 12.08.2015 07:58

Już jestem i ja. Tak, my rezerwowaliśmy właśnie z tej strony o której pisałam. www.kempingieuropy.pl. Ja wszystko rezerwowałam mailowo. Nie dzwoniłam, chociaż tak też można. Domki godne polecenia i ceny faktycznie konkurencyjne :D Kontakt jest bezproblemowy z biurem więc szybko, łatwo i przyjemnie się domki rezerwuje. Czasem są jeszcze dodatkowe promocje, np -25euro za każdy tydzień przy rezerwacji do końca lutego. Tak było przez ostatnie 2 lata. Teraz też zamierzam zarezerwowac z tej firmy domki, ale na campingu belvedere w okolicach Trogiru. Zamierzam to już zrobic w październiku, bo niestety miejsca szybko się kończą. Wtedy na solarisie rezerwowałam w grudniu na wrzesień.
Dla mnie takie campy to najwygodniejszy środek jeśli chodzi o noclegi w HR. Wcale nie słuchajcie nikogo, że na takich dużych campach to ludzi jak mrówek będzie.
Przykład: Pierwszy tydzień września na solarisie - ludzi mało, nie było przeludnienia, na plaży bez problemu miejsce przy wodzie jest
Pierwszy tydzień września w Tucepi na Makarskiej Rivierze - ludzi ogrom, w ogóle nie zauważalna różnica między sierpniem a wrześniem, na plaży nie ma gdzie koca wcisnąc.
Fakt, widoki piękniejsze, ale w tym Tucepi to w ogóle był tłok i ludź na ludziu.
Są pewnie mniejsze wioski, gdzie po sezonie jest sporo mniej ludzi, ale camp to jest naprawdę fajna sprawa. Domki czyściutkie, ładne i między domkami naprawdę cisza i spokój
Malen
Odkrywca

Postnapisał(a) Malen » 12.08.2015 08:34

Agatko, bardzo miło, że Cię widzę. Dziękuję za Twoją relację, bo pomogła mi w planowaniu naszego wyjazdu. To już tuż tuż :lol: My też lubimy kempingi. Możesz napisać coś więcej o kempingu w Tucepi? Czy jest gdzieś Twoja relacja? My w Chorwacji byliśmy tylko na Istrii.
agata26061
Cromaniak

Postnapisał(a) agata26061 » 12.08.2015 09:41

My w tucepi nie bylismy na campingu tylko mieszkalismy w normalnych apartmanach. Tam nie takich campow na ktorych mozna byloby tani wynajac domek. Ale tak jak pisalam nie do porownania. Dla nas o wiele lepiej sie w domkach mieszkalo.
agata26061
Cromaniak

Postnapisał(a) agata26061 » 12.08.2015 09:46

Teraz korzystam na telefonie z internetu wiec nie mam zabardzo jak wrzucic linka do relacji ale jak bede przy compie to podam
Renatamm
Autostopowicz

Postnapisał(a) Renatamm » 21.10.2015 09:38

Witam, mam pytanie na temat domków na kempingu Belvedere, zarezerwowaliśmy już domek z suncampu, kojarzysz może gdzie są one usytuowane na ww. kempie? , bo na stronie nie ma planu kempingu , a na ogólnym planie tez nie bardzo widać. Pozdrawiam:)
agata26061
Cromaniak

Postnapisał(a) agata26061 » 21.10.2015 09:48

Niestety campingu Belvedere nie znam. W Dalmacji na campie bylismy tylko na solarisie. W planach na przyszly rok byl camping belvedere ale raczej bede rezerwowac ze strony kempingieuropy.pl jesli sie na niego zdecydujemy.
Kichol
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Kichol » 14.01.2016 14:56

Belvedere jest całkiem ok.
W ubiegłym roku uruchomili mały basen, są odnowione toalety.
Camp raczej średni niż duży, z wąską plażą z dość słabym dostępem do wody ale jest idealny jako miejsce wypadowe do zwiedzania.
agata26061
Cromaniak

Postnapisał(a) agata26061 » 17.01.2016 10:41

No właśnie zarezerwowaliśmy już camping Belvedere. Domek na 10 nocy. Trochę mnie ta plaża przeraża, bo będziemy z dziećmi 4 lata i niespełna rok, więc może być ciężko, ale jakoś damy radę. Może uda nam się ponton zabrać z silniczkiem małym elektrycznym, więc będziemy szukać w okolicy lepszych plaż :D
Kichol
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Kichol » 26.01.2016 16:01

Warto chodzic na plaże po prawej stronie campu (patrzac w strone morza) - tam sa organizowane animacje w wodzie itp.
Jest tam w miare płytko i nie ma duzo kamieni - choc sama plaża wąziutka.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Na "molochu" też może być fajnie... Solaris koło Sibenika - ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies