Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Na "molochu" też może być fajnie... Solaris koło Sibenika

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agata26061
Cromaniak
Re: Na "molochu" też może być fajnie... Solaris koło Sibenik

Postnapisał(a) agata26061 » 20.09.2013 21:00

krasiu666 napisał(a):To i ja sobie poczytam.

Zapraszam :)

loverosa napisał(a):Agatko ale masz fajnych rodziców i dziadków,że zaopiekowali się maluszkiem :)
Na pewno była tęsknota,zwłaszcza jak widzisz rodziny z małymi dziećmi...
Sveti Rok tez ciągle wypatrywaliśmy,tych tuneli jest naprawdę sporo...
Czekam na CD z ciekawością :smo:

Tak, rodzice i teściowie zawsze chętnie pomogą przy małym. Nawet często sami nas namawiają, żeby gdzieś jechać i zostawić im wnuczusia.
Rodzin z dziećmi było bardzo dużo na campie, więc często porównywałam dzieciaczki wiekowo do mojego i stwierdziłam, że całkiem nieźle synek poradziłby sobie na wczasach. W przyszłym roku już go zabieramy. Mam nadzieję, że to znów będzie Chorwacja, chociaż mąż trochę już zaczyna marudzić i myśleć o innym kraju, ale myślę, że może jakoś uda mi się go przekonać :D :wink:
CROnikiCROpka
Cromaniak

Postnapisał(a) CROnikiCROpka » 21.09.2013 00:31

Strasznie lubię, jak w relacjach jest zdjęcie tunelu Sveti Rok i obowiązkowa widoku za tunelem - widać, że relacja zaczyna się na dobre :)
-Katka-
Cromaniak

Postnapisał(a) -Katka- » 21.09.2013 07:20

Wakacje na campie, nawet molochu :wink: tez mają swoje plusy,
szczególnie jak sie jedzie z małymi dziećmi.
Baseny, place zabaw, animacje bardzo lubił nasz Synek .

Chętnie zobaczę i porównam Solaris, my byliśmy na dwóch campach we Włoszech.
greg1595
Croentuzjasta

Postnapisał(a) greg1595 » 21.09.2013 08:07

Cudownie się z Wami jedzie...

Odcinek Wiedeń - SV. Rok jadę zawsze w nocy (22-5 rano), miło pooglądać widoki w tym kierunku w dzień.

W tym roku był taki ruch, że Sv. Rok przejechałem samotnie.

Autostradę Sestanować - Lućko i do Słowenii pokonuje w dzień w drodze powrotnej, Austria i Słowenia zawsze w ciemnościach :wink:
agata26061
Cromaniak

Postnapisał(a) agata26061 » 21.09.2013 13:33

EithelAmarth napisał(a):Strasznie lubię, jak w relacjach jest zdjęcie tunelu Sveti Rok i obowiązkowa widoku za tunelem - widać, że relacja zaczyna się na dobre :)

Witaj. Też to lubię, więc sama zaczynam relację od pokazania zdjęć z dojazdu. W końcu to już jest urlop więc zrelacjonować trzeba od samego początku :D

-Katka- napisał(a):Wakacje na campie, nawet molochu :wink: tez mają swoje plusy,
szczególnie jak sie jedzie z małymi dziećmi.
Baseny, place zabaw, animacje bardzo lubił nasz Synek .

Chętnie zobaczę i porównam Solaris, my byliśmy na dwóch campach we Włoszech.

Z pewnością dla małych dzieci jest bardzo dużo atrakcji na Solarisie. Co dzień można w zasadzie z dzieciakami robić coś innego :)

greg1595 napisał(a):Cudownie się z Wami jedzie...

Odcinek Wiedeń - SV. Rok jadę zawsze w nocy (22-5 rano), miło pooglądać widoki w tym kierunku w dzień.

W tym roku był taki ruch, że Sv. Rok przejechałem samotnie.

Autostradę Sestanować - Lućko i do Słowenii pokonuje w dzień w drodze powrotnej, Austria i Słowenia zawsze w ciemnościach :wink:

My dokładnie to samo mamy z Austrią. W zeszłym roku jak i w tym zawsze nocą byliśmy w tym kraju.
Następnym razem chyba musimy zmienić godzinę wyjazdu, by przynajmniej podczas przejazdu poznać kraj przez który jedziemy ;)
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Postnapisał(a) PabloX » 21.09.2013 13:57

agata26061 napisał(a): Rodzin z dziećmi było bardzo dużo na campie, więc często porównywałam dzieciaczki wiekowo do mojego i stwierdziłam, że całkiem nieźle synek poradziłby sobie na wczasach. W przyszłym roku już go zabieramy.

Mój najmłodszy synek był pierwszy raz w Chorwacji, kiedy nie miał jeszcze roku i było ok - nie ma co się bać, że w Cro może być dzieciom źle. Bo jest im dobrze :D

agata26061 napisał(a): Mam nadzieję, że to znów będzie Chorwacja, chociaż mąż trochę już zaczyna marudzić i myśleć o innym kraju, ale myślę, że może jakoś uda mi się go przekonać :D :wink:

U mnie jest dokładnie na odwrót - ja mam poplanowane wakacje w Chorwacji na kilka lat naprzód :wink:
a żona marudzi o innych krajach. W przyszłym roku trzeba będzie pewnie ustąpić :?
agata26061
Cromaniak

Postnapisał(a) agata26061 » 21.09.2013 14:07

PabloX napisał(a):Mój najmłodszy synek był pierwszy raz w Chorwacji, kiedy nie miał jeszcze roku i było ok - nie ma co się bać, że w Cro może być dzieciom źle. Bo jest im dobrze :D

Teraz już to wiem, więc w przyszłym roku synek jedzie z nami :D

PabloX napisał(a):U mnie jest dokładnie na odwrót - ja mam poplanowane wakacje w Chorwacji na kilka lat naprzód :wink:
a żona marudzi o innych krajach. W przyszłym roku trzeba będzie pewnie ustąpić :?

Ja w przyszłym roku postaram się namówić męża jeszcze na Cro, ale pewnie później już będzie trzeba ustąpić :(
Janisia
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Janisia » 21.09.2013 14:40

Melduję się w czytelni i czekam na ciąg dalszy :D
Magdaz911
Odkrywca

Postnapisał(a) Magdaz911 » 21.09.2013 15:09

Fajnie się czyta relację z własnego wyjazdu, widzianą oczami kogoś innego. Widzę, że Twoje dokładne notatki nie poszły na marne :) chyba wszyscy tutaj tak jak ja, czekają na ciąg dalszy. Zatem do dzieła siostra... ;D
agata26061
Cromaniak

Postnapisał(a) agata26061 » 21.09.2013 15:28

Janisia napisał(a):Melduję się w czytelni i czekam na ciąg dalszy :D

Witam. Wieczorem będzie kolejny odcinek :D

Magdaz911 napisał(a):Fajnie się czyta relację z własnego wyjazdu, widzianą oczami kogoś innego. Widzę, że Twoje dokładne notatki nie poszły na marne :) chyba wszyscy tutaj tak jak ja, czekają na ciąg dalszy. Zatem do dzieła siostra... ;D

OOooo Magda, jedna z uczestniczek wyjazdu :D Gdybym o czymś zapomniała pisząc relację, to mi przypomnij :D
neska
Croentuzjasta

Postnapisał(a) neska » 21.09.2013 20:14

Witam. Jak camping to i ja się rozsiadam, bo szukam inspiracji na przyszły rok:)
agata26061
Cromaniak

Postnapisał(a) agata26061 » 22.09.2013 08:04

neska napisał(a):Witam. Jak camping to i ja się rozsiadam, bo szukam inspiracji na przyszły rok:)

Zapraszam. Camp to całkiem niezła sprawa, ale według mnie głównie dla dzieci. Czasem jednak dla dorosłego człowieka też jest przyjemnie popływać w basenie, jednak morza to nie zastąpi.
Po dwukrotnym pobycie na campingu, w przyszłym roku już trzeba rezerwować jakiś apartman :)
Anai
Cromaniak

Postnapisał(a) Anai » 22.09.2013 13:54

Ponieważ i ja w tym roku wakacjowałam na "molochu" może ciut mniejszym ale jednak, i dodatkowo wybierałam pomiędzy nim a Solarisem właśnie, to też się przysiądę... ;)
ferster
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ferster » 22.09.2013 15:31

Ja też wypróbowałem Camp w tym roku, tyle że w Italii- i polecam!
Zwłaszcza z dziećmi jest fajnie bo się nie nudzą. Solaris mnie b. interesuje więc, dawaj co tam masz!! :D
agata26061
Cromaniak

Postnapisał(a) agata26061 » 22.09.2013 19:48

Anai napisał(a):Ponieważ i ja w tym roku wakacjowałam na "molochu" może ciut mniejszym ale jednak, i dodatkowo wybierałam pomiędzy nim a Solarisem właśnie, to też się przysiądę... ;)

Zapraszam :D

ferster napisał(a):Ja też wypróbowałem Camp w tym roku, tyle że w Italii- i polecam!
Zwłaszcza z dziećmi jest fajnie bo się nie nudzą. Solaris mnie b. interesuje więc, dawaj co tam masz!! :D

Jeden odcinek postaram się poświęcić samemu campingowi, więc zdjęć z niego będzie sporo :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Na "molochu" też może być fajnie... Solaris koło Sibenika - ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies