Z nieba mi spadłaś z tą relacją! Opisujesz dokładnie te miejsca, które mam zaplanowane na lipiec: Kamenjak, Sv. Nikola....
Będzie jeszcze Šibenik, Zadar, Drezno...
Ciekawe, co się jeszcze znajdzie
Bbee88 napisał(a):Zdecydowanie ładniejsza ta plaża niż poprzednia na takiej by mi się podobało
Ha ha, a na ostatnim zdjęciu moja książka nie wiedziałam nawet, że pojechała w podróż po Chorwacji
marekkowalak napisał(a):Z nieba mi spadłaś z tą relacją! Opisujesz dokładnie te miejsca, które mam zaplanowane na lipiec: Kamenjak, Sv. Nikola....
Będzie jeszcze Šibenik, Zadar, Drezno...
Ciekawe, co się jeszcze znajdzie
Kapitańska Baba napisał(a):Nie nasiedzieliście długo na tej plaży - doskonale Was rozumiem
mchrob napisał(a):Ja też wiele razy w Splicie już byłem, ale na wieżę katedralną dopiero w tym roku się wyspinałem. Piękne widoki, ale jak ktoś ma lęk wysokości, to w niektórych momentach na tych ażurowych schodach lekko nie jest
Bbee88 napisał(a):Ładne widoki z wieży
Chociaż cena za samo wejście do góry wydaje mi się spora Dla czteroosobowej rodziny to już by była niezła sumka.
Kapitańska Baba napisał(a):Mój Split
Piękne widoki tam w góry.
A ile motorowców przy nabrzeżu
maslinka napisał(a):Szuter nie wygląda na przyjazny Nie cierpię tej "górki" z trawy na środku
Plaża wygląda bardzo sympatycznie
maslinka napisał(a):A tort smaczny był?
pomorzanka zachodnia napisał(a):
Chyba tym razem poczułam że to też mój Split.
W tym samym czasie co ja kąpieli zażywa piesek.
Kapitańska Baba napisał(a):
Tu może narażę sie wielu osobom ale dla mnie sytuacja nie do przyjęcia Psy nie powinny przebywać na publicznych plażach. Nigdy nie wiadomo jak się zachowają w stosunku do obcych sobie ludzi, zwłaszcza w wodzie
Powrót do Nasze relacje z podróży