croktoś napisał(a):Cześć,dopiero wróciłam i widok na Vransko jezero zwrócił moją uwagę.Mam jeszcze ciepłą fotkę idealnie z tego punktu na Kamenjaku co Ty tylko przejrzystość powietrza tego dnia była gorsza,będę zaglądać
majkik75 napisał(a):Jest Drezno, to też jestem
Dobra, dla reszty też jestem
pozdrawiam, Michał
piekara114 napisał(a):Widok z Kamenjaka jest przepiekany
Udaję się w podróż razem z Tobą.
wiola2012 napisał(a):Chorwacji nigdy dość .W tym roku wprawdzie kilka miejsc odwiedziliśmy ponownie…
My też, powroty bywają fajne .
marekkowalak napisał(a):Jest Kamila - jedna z moich ulubionych autorek relacji, więc ja też się przysiadam.
Tym bardziej, że sądząc po zdjęciach, twój wyjazd bardzo się pokrywa z moim planowanym na 2024 r. (m.in Kamenjak, Zadar, Šibenik, Drezno)
te kiero napisał(a):Byłem w tym roku na Pomorzu Zachodnim więc wypada zajrzeć
Dresden - bo wolę niemieckie brzmienie - zachwyca. Zobaczę co się zmieniło.
Bbee88 napisał(a):Przysiadam w kąciku się poprzyglądać
yarko2000 napisał(a):Jest Zadar - jestem i ja
tony montana napisał(a):Widzę kilka znajomych widoczków, w tym Drezno i Zadar
Ale tę łódź podwodną to ładnie udało się uchwycić!
tony montana napisał(a):No....siódme zdjęcie
Hihi
No niestety to są Włochy... Do meldunku chcą scanu, zdjęcia dowodów wszystkich osób, które będą mieszkać. I o ile prze b.ing jeszcze nigdy nie wysyłałam (choć często czytam, że właściciel po rezerwacji o to prosi) to już na miejscu. Zwykle fotka na miejscu lub przesłana whatsupem do hosta jeśli jest self check-in. Tak miałam i w tym roku i zeszłym na Sycylii i wcześniej w Toskanii czy nad morzem w Caorle. Też na początku się wkurzałam, ale to ich krajowy wymóg, więc albo się dostosowuję, albo trzeba zrezygnować...pomorzanka zachodnia napisał(a):Jednak serwis ów zrobił nas w balona żądając umieszczenia na nim skanu swojego dowodu osobistego. Może my jesteśmy przewrażliwieni, ale nie uznaliśmy tego za bezpieczne. Po nieudanej próbie porozumienia z biurem obsługi odechciało mi się na razie Gardy.
maslinka napisał(a):Pasawa jest piękna! Bardzo mi się spodobała, mimo że krótko po niej spacerowaliśmy - w grudniu 2016 roku. Po zmroku miasto nabiera wyjątkowego uroku:
Natomiast nie poznaję Samoboru w słonecznej odsłonie My tam trafiliśmy podczas ulewy - krótki wypad z Zagrzebia.
Cieszę się, że wyszła Chorwacja, a nie Garda Do Szybenika też bym chętnie wróciła.
Bartek81 napisał(a):W Rogoznicy byliśmy w 2021. Szybenik to moje ulubione miasto w Cro. Nie może mnie tu zabraknąć . Witam i dołączam
mchrob napisał(a):Na samborskie kremówki pewnie nie mieliście już sił? Ponoć dobre. Od jakiegoś czasu obiecuję sobie wstąpić po drodze do tego miasteczka ale jeszcze się mi nie udało.
Trochę macie tych kilometrów do przejechania, nie dziwię się że was one wykończyły.
piekara114 napisał(a):No niestety to są Włochy... Do meldunku chcą scanu, zdjęcia dowodów wszystkich osób, które będą mieszkać. I o ile prze b.ing jeszcze nigdy nie wysyłałam (choć często czytam, że właściciel po rezerwacji o to prosi) to już na miejscu. Zwykle fotka na miejscu lub przesłana whatsupem do hosta jeśli jest self check-in. Tak miałam i w tym roku i zeszłym na Sycylii i wcześniej w Toskanii czy nad morzem w Caorle. Też na początku się wkurzałam, ale to ich krajowy wymóg, więc albo się dostosowuję, albo trzeba zrezygnować...pomorzanka zachodnia napisał(a):Jednak serwis ów zrobił nas w balona żądając umieszczenia na nim skanu swojego dowodu osobistego. Może my jesteśmy przewrażliwieni, ale nie uznaliśmy tego za bezpieczne. Po nieudanej próbie porozumienia z biurem obsługi odechciało mi się na razie Gardy.
Kapitańska Baba napisał(a):Samobor??? To dosłownie kilka kilometrów od naszej Vesny
Z Samoboru przekraczasz granicę w Breganie, kilka kilometrów po górach i jest nasz raj
W nienormalnym 2020 roku to właśnie na parkingu pod marketem w Samoborze odbieraliśmy przesyłkę cycową od Vesny!
Bardzo często przejeżdżaliśmy przez to miasto, raz, wieki temu przeszliśmy się kawałeczek ale niewiele z tego pamiętam
piotrf napisał(a):W Samoborze nie byliśmy jeszcze , chociaż Samobor Castle i samo miasto czeka już bardzo długo
Bardzo się cieszę , że zobaczę okolice Szybenika , do którego stale mnie ciągnie
Pozdrawiam
Piotr
Bbee88 napisał(a):Nie trzeba wcale w kąciku
mi w kąciku jest wygodnie
Zdjęcia oczywiście super i czekam na dalszą część relacji
Powrót do Nasze relacje z podróży