Wojtku, zajawka cudowna, będę stałym gościem, przynajmniej raz od początku relacji
Pozdrawiam
Leszek Skupin napisał(a):Dobrze pokazujesz miejsca, w których nie byłem i pewno nigdy moja noga tam nie postanie, dlatego oglądam Twoje wyprawy i zdjęcia jak tylko mam czas...
mahadarbi napisał(a):zdumienie, że można TAK "małpką"
A niektórzy tak się naigrywają z kompakcików...
Crayfish napisał(a):Nie mogę opuścić takiej gratki ...
helen napisał(a):Wojtku, zajawka cudowna, będę stałym gościem, przynajmniej raz od początku relacji
woka napisał(a):Temat wiodący -B.
Pomyślałem, że Braniewo więc jestem ..... a tu "zonk".
woka napisał(a):Wojtek, jak nie będzie gór to zaglądnę tutaj (przynajmniej czasami).
Twój sposób na życie jest odmienny od mojego więc siłą rzeczy jestem rzadkim gościem w Twoich relacjach. Może tym razem będzie "abarotno".
Franz napisał(a):Co do braku gór, ......
woka napisał(a):Piszesz, że w innych relacjach jest bez gór ...... Popatrz , a ja myślałem, że jak Ty to tylko góry i spartański żywot.
Nefer napisał(a):Zaintrygowany tajemniczym tytułem wątku wszedłem i co widzę..., znajome widoki. W Bretanii i Normandii (bo Mont St. Michel jest już w Normandii) byliśmy z żoną (a właściwie wtedy jeszcze nie-żoną) we wrześniu 2002 roku i bardzo się nam podobało.
weldon napisał(a):Wojtek, a, tak, poważnie mówię, nie zrobiłbyś czegoś w stylu Podróże Wojtka eF i nie wrzuciłbyś w przyklejone?
Mógłbym ew. w każdej mojej relacji dawać spis wszystkich pozostałych.
Franz napisał(a):weldon napisał(a):Wojtek, a, tak, poważnie mówię, nie zrobiłbyś czegoś w stylu Podróże Wojtka eF i nie wrzuciłbyś w przyklejone?
Mógłbym ew. w każdej mojej relacji dawać spis wszystkich pozostałych.
W pierwszym wpisie umieściłem eksperymentalnie takie zestawienie. Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałem. Nie uwzględniłem tematów, w których się mniej lub bardziej udzielałem, a które jednak nie zostały przeze mnie założone.
Pozdrawiam,
Wojtek
agniecha0103 napisał(a):Będę tu zaglądać jak tylko czas mi pozwoli, bo moim marzeniem jest podróż do Francji.
agniecha0103 napisał(a):Francja jest przepiękna.
twister07 napisał(a):Zapowiada się kolejna ciekawa relacja
helen napisał(a):Mnie bardzo się spodobało to zestawienie, wszystko w jednym miejscu, takie furteczki do fajnych miejsc. Dzięki
twister07 napisał(a):Dzięki za wrzucenie na początku spisu z pozostałymi wyprawami (z braku czasu widzę, że w niektórych mam zaległości ).