I taki masz być! Możesz liczyć na mnie, jeśli chodzi o przywoływanie Cię do porządku, jakby co
Pozdrawiam,
Anka
Franz napisał(a):Echo - powiadasz? Coś w tym jest. Najlepiej sie rozlega w pustych przestrzeniach...
mahadarbi napisał(a):Możesz liczyć na mnie
weldon napisał(a):Mnie uczyli, że rodzi w wyniku odbicia od przeszkody ...
mariusz-w napisał(a):Franz napisał(a):... zdjęcie małego kamiennego domku, wciśniętego pomiędzy potężne głazy i to on staje się naszym najbliższym celem.
Działka z gotowym murem ... tylko na skalniak mało miejsca !
Pozdrawiam.
Franz napisał(a):Na przykład ściany w wielkiej pustej sali. Gromadka zebranych ludzi potrafi znieść efekt echa niemal do zera.
mariusz-w napisał(a):longtom napisał(a):Przecież tam jest sam skalniak.
Pomyliłeś skalniak z kamieniołomem !
weldon napisał(a):mariusz-w napisał(a):longtom napisał(a):Przecież tam jest sam skalniak.
Pomyliłeś skalniak z kamieniołomem !
longtom napisał(a):Kierowniczka apteki w czasie kontroli z sanepidu:
- Gdzie pani ma apteczkę?
- wszędzie
pzdr
Franz napisał(a):O jakichś dziwnych ankietach wspominacie. Ankieta
"kto powinien opuścić forum" Zabawne.
Dobra, nieważne. Dziękuje za miłe słowa.
W zwątpienie nie popadam, bo już się bardziej nie da. Z realiami się pogodziłem. Niemniej, zaczęte relacje pociągnę.
Pozdrawiam,
Wojtek
Fatamorgana napisał(a):lepszy 1 szczery komentarz autentycznie zainteresowanego czytelnika
Franz napisał(a):Tymona napisał(a):Zobaczyłam, że jakiś ruch w tym temacie nastąpił, więc czym prędzej zaglądam tu z nadzieją na kontynuację
W zamian mogę polecić kilka innych moich wątków, gdzie ruchu nie widać, bo tylko kontynuacja się pojawia.