Zrozumiał teraz czy nadal nie?!
Fata, ostro ale zgrabnie - lepiej bym tego nie ujęła!
mahadarbi napisał(a):Ja rozumiem, ale zauważyłeś już zapewne dawno, że nikt nie jest w stanie dogodzić wszystkim. Nawet Ty
mahadarbi napisał(a):To tak, jak ja nie wyleczę się z Bliskiego Wschodu...
Fatamorgana napisał(a):Wojtek, Ty tu nie zrzędź i nie opowiadaj bajek, tylko jedź dalej, bo już tyle razy miałeś pisane, że ludzie Cię czytają i oglądają- nawet gdy nic nie piszą!
Fatamorgana napisał(a):... ta niesamowicie wielka ilość relacji, miejsc, zdjęć i atrakcji niejednego może trochę przytłacza, wielu nawet nie marzyło, żeby tyle zobaczyć, wielu po cichu Ci tak pozytywnie zazdrości tych obejrzanych wspaniałości świata ...
Moje uznanie!
I nie wymiguj się od tego na co zasługujesz - nie ma tu drugiego takiego podróżnika jak Ty!
mariusz-w napisał(a):Fatamorgana napisał(a):... ta niesamowicie wielka ilość relacji, miejsc, zdjęć i atrakcji niejednego może trochę przytłacza <...>
... no właśnie !
mahadarbi napisał(a):Świetnie upstrzone wszystko skałkami i łódeczkami... hmm... miodzio Rozmarzyłam się przed majówką, choć zupełnie niepotrzebnie - praca Podobno co czwarty Polak pracuje wtedy - jestem wybrańcem jednym słowem
Pozdrawiam,
Anka
mahadarbi napisał(a):Świetnie upstrzone wszystko skałkami i łódeczkami... hmm... miodzio Rozmarzyłam się przed majówką
wawerek napisał(a):mahadarbi napisał(a):Podobno co czwarty Polak pracuje wtedy - jestem wybrańcem jednym słowem
Ja niestety też w pracy:)
Odbijam sobie pod koniec maja...
weldon napisał(a):Te szare chmurki wyglądają jak ... paprochy na matrycy
weldon napisał(a):Od razu uprzedzę, przed rozwinięciem się dyskusji, że Minolta DiMAGE Xt nie ma wymiennego obiektywu