Fatamorgana napisał(a):Ech ci Francuzi... morze o rzut kamieniem ale jeszcze sobie basen i tak zrobili...
Chcieli mieć bardziej klarowny kolor wody.
Pozdrawiam,
Wojtek
Aguha napisał(a):Wojtku, pokazujesz tereny, które zawsze chciałam odwiedzić i pewnie, jeżeli będzie mi dane, kiedyś odwiedzę.
Teraz to przynajmniej męża mego posadzę przed Twoją relacją i powiem: "Mówiłam, że pięknie, mówiłam... Pakuj się stary, kasiorę zbieraj i nie zanudzaj mi tu .
jan_s1 napisał(a):Masz bardzo ładnie doświetlone cienie we wnętrzach (fantastycznych zresztą).
jan_s1 napisał(a):Takie tam było oświetlenie, czy cienie musiałeś wyciągać programem?
Franz napisał(a):Fatamorgana napisał(a):Ech ci Francuzi... morze o rzut kamieniem ale jeszcze sobie basen i tak zrobili...
Chcieli mieć bardziej klarowny kolor wody.
weldon napisał(a):Wydaje mi się, że w Peru, czy Chile, jest najdłuższy na świecie basen, wybudowany bezpośrednio na plaży.
Już nie pamiętam, z jakiego powodu.
weldon napisał(a):Przypominam sobie też coś takiego, dzieciak mi mówił, że tam tak za specjalnie ciepło i przyjemnie to nie jest się kąpać.
Zdaje się, że woda, jak mówiła, zimna i fale oraz zasolenie spore, wcale nie zachęcające do zanurzenia się.
A była nawet ciut bardziej na południe, o ile dobrze pamiętam koło Saint-Nazare - i to w środku lata.
weldon napisał(a):Akurat tak się składa, że mam wszystkie w pdf-ach, więc, jakby ktoś nie znalazł w księgarni, mogę przesłać.
Franz napisał(a):Ty - zdaje się - dużo masz...
weldon napisał(a):Książki to podstawa. Każdy powinien mieć dużo książek.
Warto się wymieniać, warto czytać.
Franz napisał(a):Tylko znowu będę musiał stolarza ściągnąć, bo regały już pełne.
weldon napisał(a):Elektroniczne książki trzymam ze względu na F3, no i ze względu na wygodę posługiwania się nimi.
weldon napisał(a):Ale czytać ... No wiesz, nie ma jak wziąć komputer do wanny
weldon napisał(a):Ten kościół na wzgórzu to niby jak latarnia, albo ... przestroga.
Crayfish napisał(a):Kościół potężny.