Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Na kemping Zaton ze swoim namiotem

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jurek577
Autostopowicz
Na kemping Zaton ze swoim namiotem

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurek577 » 04.08.2009 20:39

Czy był ktoś z Was w Zatonie ze swoim namiotem. Czy jest szansa na znalezienie miejsca bez rezerwacji, jeśli tak to jakie są warunki w takiej strefie. Jak daleko od basenów.
Czy jest możliwość korzystania z lodówki, jakie sanitariaty , czy są jakieś ,,kuchenne stanowiska " z których można skorzystać?

jestem 1 raz więc przepraszam admina ale nie wiele znalazłem na ten temat na forum - które jest przeogromne i można się w nim zapomnieć
Baaaardzo proszę o pomoc- jadę 1 raz do Cro w sierpniu z żoną i 2ką dzieci.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.08.2009 20:42

jurek577 napisał(a):jestem 1 raz więc przepraszam admina ale nie wiele znalazłem na ten temat na forum - które jest przeogromne i można się w nim zapomnieć

Nie ściemniaj w 3 sekundy znajdziesz choćby to:
forum/viewtopic.php?t=23498&highlight=holiday
jurek577
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurek577 » 04.08.2009 20:57

Przepraszam kolegę.
Czytałem te relacją i chciałbym zauważyć że niema w niej nic na temat wyjazdu z własnym namiotem.
Autorka wynajmowała apartament
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.08.2009 21:13

http://www.eurocamps.net/index.php?ids= ... 133&lng=PL

primo po pierwsze

http://www.zaton.hr/de/kamp_ponuda.php

primo po drugie

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=18126&highlight=

primo po trzecie

Reszta w relacjach - czytać, czytać i jeszcze raz czytać.
Housender
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Housender » 09.08.2009 21:49

Piszę te słowa siedząc właśnie w Zatonie.

Przyjechałem wczoraj wieczorem w ciemno, nie było problemu ze znalzieniem miejsca pod samochód i namiot, ale na jeden dzień. Jednak rano zdecydowałem że zostanę jeszcze jeden dzień, i musiałem przenieść namiot w inne miejsce.. lepsze :).. także jeszcze ta nocka a jutro jazda dalej na południe, w ciemno oczywiście..

Ceny takie jak w cenniku, teraz to już 5 strefa :) dowiem się jak jutro będę płacił.

----

ok zapłaciłem 760 KUN

Powrót do Kempingi