Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ania85 napisał(a):Nigdy nie rezerwowalam noclegu,zawszesze w ciemno ,ale przegladalam np na takiej stronce casamundo.pl
Tez słyszałem od wielu znajomych żeby jechać w ciemno, i ogólnie miałem taki zamiar. Ale im bliżej wyjazdy tym bardziej zaczynam drapać się po głowie. Jadę pierwszy raz i to z dzieckiem..
Witam rozumiem twoja obawe ja moge powiedziec ze nigdy nie mialam problemu,to tak na swoim przykladzie.Rok temu dojechalismy na 20 godz i nocleg sie znalaz,ale to bylo takie ekstremalne dojechanie.Mysle ze wystarczy byc w godz poludniowych,popoludniowych tak zeby w razie problemu szukac do skutku,ale nie powinno byc problemu pozdrawiam
Ja rezerwowałem przez Adrialin. I byliśmy zadowoleni. Wszystko zgodne z opisem i zdjęciami. I choć to niemiecka firma, to kontakt po Polsku, czy to mailowy czy telefoniczny. No i jeszcze na miejscu dwa razy mnie zaczepiono czy nie szukam kwatery Udanego wypoczynku. Bo ja już po
Witam. Potwierdzam to co napisała Ania85. W tym roku wybraliśmy się w ciemno. Dojechaliśmy w okolice Sibenika ok 13. W Brodaricy znalazłem kwaterę "do strzału" - zatrzymałem się przy nowym dużym domu z parkingiem przed. Efekt - mieszkamy w fajnym, nowym apartamencie, 40 m od plaży (betonowej), poniżej magistrali. Cena też trochę się obniżyła w stosunku do wyjściowej - 50 euro (jest i internet i klima). Przed wyjazdem też przśledziłem oferty wszystkich dostępnych stron z kwaterami. Pozdrawiam z Brodaricy.