Jak jedziesz z Polski, to w Czechach nie ma żadnych problemów
Korki mogą być tylko w drodze powrotnej, w dni robocze, po południu
W Wiedniu mogą być korki po południu w dni robocze
Lednice napisał(a):Jak jedziesz z Polski, to w Czechach nie ma żadnych problemów
Korki mogą być tylko w drodze powrotnej, w dni robocze, po południu
W Wiedniu mogą być korki po południu w dni robocze
Lednice napisał(a):Nic nie musisz, po prostu każdy widzi, to co chce zobaczyć
Pääkäyttäjä napisał(a):Lednice napisał(a):Nic nie musisz, po prostu każdy widzi, to co chce zobaczyć
Dziwny i uparty jesteś i nie chcesz sobie dać powiedzieć, że może być tak a nie inaczej (niekoniecznie po Twojemu) - ale to ja mam roczne winiety czeską i austriacką
EOT.
monkahead napisał(a):Panowie, spokojnie
Muszę być na miejscu w poniedziałek, jadę dopiero za miesiąc, będę pewnie wyjeżdżał w niedzielę po południu. Podpowiedzcie proszę jak najlepiej & najtaniej przejechać przez Słowenię.
monkahead napisał(a):Odgrzeję trochę kotleta. Jak w tym roku najlepiej pojechać z Katowic do Umag'u?
Muszę być na miejscu w poniedziałek, jadę dopiero za miesiąc, będę pewnie wyjeżdżał w niedzielę po południu. Podpowiedzcie proszę jak najlepiej & najtaniej przejechać przez Słowenię.
monkahead napisał(a):Odgrzeję trochę kotleta. Jak w tym roku najlepiej pojechać z Katowic do Umag'u?
monkahead napisał(a):Podpowiedzcie proszę jak najlepiej & najtaniej przejechać przez Słowenię.
marze_na napisał(a):monkahead napisał(a):Odgrzeję trochę kotleta. Jak w tym roku najlepiej pojechać z Katowic do Umag'u?
Przyłączę się do głosów poprzedników .
Jadąc na Istrię (Poreć) nawet nie brałam pod uwagę innej trasy niż autostradą przez Słowenię.monkahead napisał(a):Podpowiedzcie proszę jak najlepiej & najtaniej przejechać przez Słowenię.
Najtaniej to nie wiem , ale zdecydowanie najlepiej E57/E61/A1.