Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Na Hvar z jakiego biura???

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ola

Nieprzeczytany postnapisał(a) ola » 21.03.2003 21:41

[color=olive]Witam wszystkich, w tym roku wybieram sie na Hvar właściwie nie wiem jeszcze gdzie dokładnie i kiedy może mi poradzicie.... I jeszcze jedno szukam jakiegoś zaufanego, dobrzego biura podróży który organizuje wyjazdy autokarowe właśnie na Hvar. Obejrzałam kilkanaście stron internetowych ale żadne biuro nie oferuje przyzoitych cen.
Z góry bardzo Wam dziękuję za pomoc :D
[/color]
jakuza
Croentuzjasta
kłopot?

Nieprzeczytany postnapisał(a) jakuza » 06.04.2003 18:23

:cry: wybierając Hvar z biurem musisz liczyc sie z kosztami ,niestety.Moja rada wynajmij kwaterę przez internet a za podroż zaplać w Polsce nie jest drogo ok 350zl. w dwie strony.Biuro podróży "MALGOŚKA'z Sosnowca organizuje tanie przejazdy do Chorwacji.Zresztą prawie wszystkie biura oferują przejazdy tanio, a może jakis samotny jeżdziec z tego forum porwie Cię na Hvar spróbój POWODZENIA! Biura podróży1005 %pewne: Croatia, Adriatika,.Szukaj także prywatnych ofert kwater jest ich trochę a można się targować. Miłego wypoczynku na Hvarze.
James Bond

Nieprzeczytany postnapisał(a) James Bond » 15.05.2003 16:12

proponuje biuro Neckermann lub Tui. Hotel Arkada, Stari Grad na wyspie Hvar. Zwroc uwage na znizki w katalogach. Jest tanio i przyjemnie. Problem taki ,ze musisz sobie zalatwic przejazd.
Pozdrawiam
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mariusz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz » 15.05.2003 19:42

Cześć,
Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz.
Jeżeli chcesz mieć spokój, sam decydować o tym gdzie i kiedy jedziesz (lub idziesz), co robisz, etc. - poszukaj sam kwatery i ewentualnie spróbuj samego przejazdu z biurem podróży.
Jeżeli nie chcesz się niczym zajmować, mieć podane śniadanie, obiad i kolecję o określonej porze, i mieć dzień zorganizowany w/g określonych reguł - wybuierz biuro podróży.
James Bond napisał(a):proponuje biuro Neckermann

Jeżeli juz to biuro, to z jakiejś filii w Niemczech. Te same wycieczki co w naszych oddziałach Neckermann'a są w Niemczech o 20-25% tańsze.
Pozdrowiania,
James Bond
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) James Bond » 16.05.2003 13:44

Mariusz napisał(a):Cześć,
Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz.
Jeżeli chcesz mieć spokój, sam decydować o tym gdzie i kiedy jedziesz (lub idziesz), co robisz, etc. - poszukaj sam kwatery i ewentualnie spróbuj samego przejazdu z biurem podróży.
Jeżeli nie chcesz się niczym zajmować, mieć podane śniadanie, obiad i kolecję o określonej porze, i mieć dzień zorganizowany w/g określonych reguł - wybuierz biuro podróży.
James Bond napisał(a):proponuje biuro Neckermann

Jeżeli juz to biuro, to z jakiejś filii w Niemczech. Te same wycieczki co w naszych oddziałach Neckermann'a są w Niemczech o 20-25% tańsze.
Pozdrowiania,

Witka !! Moze nie az tak tanie , tylko o 6,3 % .Tyle wynosi podatek dla zagranicznych biur w Polsce.W niemieckich katalogach jest szersza oferta i bogatsza.Ja w tym roku zalatwiam wczasy przez czeskie biuro. Zobaczymy jak bedzie.
Pozdrowko
James Bond
:P
magda16pl@yahoo.com

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda16pl@yahoo.com » 16.05.2003 13:44

ola napisał(a):[color=olive]Witam wszystkich, w tym roku wybieram sie na Hvar właściwie nie wiem jeszcze gdzie dokładnie i kiedy może mi poradzicie.... I jeszcze jedno szukam jakiegoś zaufanego, dobrzego biura podróży który organizuje wyjazdy autokarowe właśnie na Hvar. Obejrzałam kilkanaście stron internetowych ale żadne biuro nie oferuje przyzoitych cen.
Z góry bardzo Wam dziękuję za pomoc :D
[/color]

Hejka! Wybierz miejscowość Hvar na wyspie Hvar!!!!!!!!
To najwpsnialsze miejsce na ziemi!!!!!! Byłam tam trzy razy i jeżeli nadarzyłaby się jeszcze jedna okazja nie zastanawiałabym sie ani chwili;-)
Na wyspie pogoda jest cały czas nawet wtedy gdy na lądzie pada deszcz i jest zimno. Jeżeli zależy Ci na niskich cenach najlepiej jedź na poczatku czerwca albo we wrzesniu. Ludzi jest mniej, stad kwatery sa znacznie tansze, a wyspa ani troche nie traci swojego uroku:-))))))) Jeżeli miałabyś jakieś pytanka, chetnie pomogę!
James Bond
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) James Bond » 26.05.2003 16:24

8)Chyba to forum zdechło !!!
piotrekd
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrekd » 26.05.2003 16:52

zobacz pod adresem www.adriatyk.com.pl
biuro specjalizujące się w Chorwacji.
Pipi
Odkrywca
pytanie do Jakuzy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pipi » 26.05.2003 18:14

czesc !!!
Mam pytanie do Jakuzy !!! Powiedz mi proszę, gdzie dokładnie w Sosnowcu znajduje się to biuro " Małgośka " ??? ( nr tel lub mail , adres ) Szukam juz długo przewozników do Chorwacji i nie mogę znaleźć nic konkretnego ( oprócz Pinior oczywiście.... )
Dzięki z góry i pozdrawiam :D
pa
James Bond
Croentuzjasta
Re: pytanie do Jakuzy

Nieprzeczytany postnapisał(a) James Bond » 27.05.2003 07:14

Jakuza spi a wiec ja Cie obsluze.

http://www.malgosia.com.pl/

Tam znajdziesz wszelkie info na temat tego biura.
Zycze udanych wojazy po swiecie.
James Bond

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone