Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Na Hvar z jakiego biura???

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ola

Nieprzeczytany postnapisał(a) ola » 21.03.2003 22:41

[color=olive]Witam wszystkich, w tym roku wybieram sie na Hvar właściwie nie wiem jeszcze gdzie dokładnie i kiedy może mi poradzicie.... I jeszcze jedno szukam jakiegoś zaufanego, dobrzego biura podróży który organizuje wyjazdy autokarowe właśnie na Hvar. Obejrzałam kilkanaście stron internetowych ale żadne biuro nie oferuje przyzoitych cen.
Z góry bardzo Wam dziękuję za pomoc :D
[/color]
jakuza
Croentuzjasta
kłopot?

Nieprzeczytany postnapisał(a) jakuza » 06.04.2003 19:23

:cry: wybierając Hvar z biurem musisz liczyc sie z kosztami ,niestety.Moja rada wynajmij kwaterę przez internet a za podroż zaplać w Polsce nie jest drogo ok 350zl. w dwie strony.Biuro podróży "MALGOŚKA'z Sosnowca organizuje tanie przejazdy do Chorwacji.Zresztą prawie wszystkie biura oferują przejazdy tanio, a może jakis samotny jeżdziec z tego forum porwie Cię na Hvar spróbój POWODZENIA! Biura podróży1005 %pewne: Croatia, Adriatika,.Szukaj także prywatnych ofert kwater jest ich trochę a można się targować. Miłego wypoczynku na Hvarze.
James Bond

Nieprzeczytany postnapisał(a) James Bond » 15.05.2003 17:12

proponuje biuro Neckermann lub Tui. Hotel Arkada, Stari Grad na wyspie Hvar. Zwroc uwage na znizki w katalogach. Jest tanio i przyjemnie. Problem taki ,ze musisz sobie zalatwic przejazd.
Pozdrawiam
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mariusz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mariusz » 15.05.2003 20:42

Cześć,
Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz.
Jeżeli chcesz mieć spokój, sam decydować o tym gdzie i kiedy jedziesz (lub idziesz), co robisz, etc. - poszukaj sam kwatery i ewentualnie spróbuj samego przejazdu z biurem podróży.
Jeżeli nie chcesz się niczym zajmować, mieć podane śniadanie, obiad i kolecję o określonej porze, i mieć dzień zorganizowany w/g określonych reguł - wybuierz biuro podróży.
James Bond napisał(a):proponuje biuro Neckermann

Jeżeli juz to biuro, to z jakiejś filii w Niemczech. Te same wycieczki co w naszych oddziałach Neckermann'a są w Niemczech o 20-25% tańsze.
Pozdrowiania,
James Bond
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) James Bond » 16.05.2003 14:44

Mariusz napisał(a):Cześć,
Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz.
Jeżeli chcesz mieć spokój, sam decydować o tym gdzie i kiedy jedziesz (lub idziesz), co robisz, etc. - poszukaj sam kwatery i ewentualnie spróbuj samego przejazdu z biurem podróży.
Jeżeli nie chcesz się niczym zajmować, mieć podane śniadanie, obiad i kolecję o określonej porze, i mieć dzień zorganizowany w/g określonych reguł - wybuierz biuro podróży.
James Bond napisał(a):proponuje biuro Neckermann

Jeżeli juz to biuro, to z jakiejś filii w Niemczech. Te same wycieczki co w naszych oddziałach Neckermann'a są w Niemczech o 20-25% tańsze.
Pozdrowiania,

Witka !! Moze nie az tak tanie , tylko o 6,3 % .Tyle wynosi podatek dla zagranicznych biur w Polsce.W niemieckich katalogach jest szersza oferta i bogatsza.Ja w tym roku zalatwiam wczasy przez czeskie biuro. Zobaczymy jak bedzie.
Pozdrowko
James Bond
:P
magda16pl@yahoo.com

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda16pl@yahoo.com » 16.05.2003 14:44

ola napisał(a):[color=olive]Witam wszystkich, w tym roku wybieram sie na Hvar właściwie nie wiem jeszcze gdzie dokładnie i kiedy może mi poradzicie.... I jeszcze jedno szukam jakiegoś zaufanego, dobrzego biura podróży który organizuje wyjazdy autokarowe właśnie na Hvar. Obejrzałam kilkanaście stron internetowych ale żadne biuro nie oferuje przyzoitych cen.
Z góry bardzo Wam dziękuję za pomoc :D
[/color]

Hejka! Wybierz miejscowość Hvar na wyspie Hvar!!!!!!!!
To najwpsnialsze miejsce na ziemi!!!!!! Byłam tam trzy razy i jeżeli nadarzyłaby się jeszcze jedna okazja nie zastanawiałabym sie ani chwili;-)
Na wyspie pogoda jest cały czas nawet wtedy gdy na lądzie pada deszcz i jest zimno. Jeżeli zależy Ci na niskich cenach najlepiej jedź na poczatku czerwca albo we wrzesniu. Ludzi jest mniej, stad kwatery sa znacznie tansze, a wyspa ani troche nie traci swojego uroku:-))))))) Jeżeli miałabyś jakieś pytanka, chetnie pomogę!
James Bond
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) James Bond » 26.05.2003 17:24

8)Chyba to forum zdechło !!!
piotrekd
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrekd » 26.05.2003 17:52

zobacz pod adresem www.adriatyk.com.pl
biuro specjalizujące się w Chorwacji.
Pipi
Odkrywca
pytanie do Jakuzy

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pipi » 26.05.2003 19:14

czesc !!!
Mam pytanie do Jakuzy !!! Powiedz mi proszę, gdzie dokładnie w Sosnowcu znajduje się to biuro " Małgośka " ??? ( nr tel lub mail , adres ) Szukam juz długo przewozników do Chorwacji i nie mogę znaleźć nic konkretnego ( oprócz Pinior oczywiście.... )
Dzięki z góry i pozdrawiam :D
pa
James Bond
Croentuzjasta
Re: pytanie do Jakuzy

Nieprzeczytany postnapisał(a) James Bond » 27.05.2003 08:14

Jakuza spi a wiec ja Cie obsluze.

http://www.malgosia.com.pl/

Tam znajdziesz wszelkie info na temat tego biura.
Zycze udanych wojazy po swiecie.
James Bond

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies