Na gigancie kolacja wykwintna...
Moje śniadanie dzisiaj
Trajgul napisał(a):Katerina napisał(a):wyraz twarzy gitarzysty na ostatnim zdjęciu ewidentnie mówi, że go kompletnie zatkało na Twój widok
Myślę, że tomekkulach też będzie pod wrażeniem .
Katerina napisał(a):Trajgul napisał(a):Katerina napisał(a):wyraz twarzy gitarzysty na ostatnim zdjęciu ewidentnie mówi, że go kompletnie zatkało na Twój widok
A kto by nie był Ale Ty, Jarku powinieneś był elegancko dodać ... " jako i ja jestem"
Katerina napisał(a):Mniaaam Poproszę ten pakuneczek owinięty celofanem
)
Janusz Bajcer napisał(a):Na gigancie kolacja wykwintna...
Moje śniadanie dzisiaj
Trajgul napisał(a):Katerina napisał(a):Ale Ty, Jarku powinieneś był elegancko dodać ... " jako i ja jestem"
Ja to mam w ogóle kosmate myśli, i staram się chociaż stwarzać pozory, że tak nie jest .
Trajgul napisał(a):Katerina napisał(a):Ale Ty, Jarku powinieneś był elegancko dodać ... " jako i ja jestem"
Ja to mam w ogóle kosmate myśli, i staram się chociaż stwarzać pozory, że tak nie jest .
Trajgul napisał(a):Katerina napisał(a):wyraz twarzy gitarzysty na ostatnim zdjęciu ewidentnie mówi, że go kompletnie zatkało na Twój widok
Ja to mam w ogóle kosmate myśli,
Katerina napisał(a):beatabmNie chciałam kusić do złego........wszak jestem na biało
Ty już nie bądź taka skromna, tylko mów...Co z tym gitarzystą?? Padł z wrażenia, czy nie?
Trajgul napisał(a):Katerina napisał(a): I przekierowujesz uwagę na innych userów... :
Jak innych? Tomekkulach jest wyjątkowy w tej kwestii, więc składam mu hołd .
beatabm napisał(a):Trajgul napisał(a):Katerina napisał(a): I przekierowujesz uwagę na innych userów... :
Jak innych? Tomekkulach jest wyjątkowy w tej kwestii, więc składam mu hołd .
Również podziwiam Jego komplementatorski kunszt
Katerina napisał(a):Również podziwiam Jego komplementatorski kunszt
Jarek też ma dar..., tylko się kamufluje za woalem
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe