agata26061 napisał(a):Prawda, prawda... Zapowiada się ciekawie...
Kryminalnie
agata26061 napisał(a):Prawda, prawda... Zapowiada się ciekawie...
Janusz Bajcer napisał(a):- Miasto nad Wisłą na litere K
- Panie Kazimierzu gdzie są klucze?
- Kluczbork
- Prosimy nie podpowiadać
Kartagena
pomorzanka zachodnia napisał(a):Nigdy nie widziałam zdjęć Sagrady w środku. Nie potrafię tego nazwać , chyba się wzruszyłam. Super zdjęcia.
beatabm napisał(a):Trajgul napisał(a):Jak Boga kocham, wiedziałem, że znajdziesz sposób, żeby zapytać o te spodenki .
Zaczynam się zastanawiać co z nimi nie tak
"piotrf"]beatabm napisał(a):Trajgul napisał(a):Jak Boga kocham, wiedziałem, że znajdziesz sposób, żeby zapytać o te spodenki .
Zaczynam się zastanawiać co z nimi nie tak
Specjalistą nie jestem , ale na na tym zdjęciu dla mnie nie tylko spodenki , ale wszystko jest jak najbardziej na tak
.....................Następny przystanek to
Dlatego ja zawsze mam przy zwiedzaniu swoją szatkę jaką 2*2m I głowę i ramiona i całe nogo mi przykryjetomekkulach napisał(a):W Meteorach małżonka takie "coś"
Musiała założyć (góra i dół) mikroby i zapach potu gratis
beatabm napisał(a):Na redzie gęsto.
Katerina napisał(a):Naprawdę puszczali "Time to say goodbye " przy każdym opuszczaniu portu?, czyli codziennie?
Ale odjazd,a gdyby rejs trwał miesiąc ? Dzień świstaka mi się kojarzy
piekara114 napisał(a):Dlatego ja zawsze mam przy zwiedzaniu swoją szatkę jaką 2*2m I głowę i ramiona i całe nogo mi przykryjetomekkulach napisał(a):W Meteorach małżonka takie "coś"
Musiała założyć (góra i dół) mikroby i zapach potu gratis
Janusz Bajcer napisał(a):beatabm napisał(a):Na redzie gęsto.
Jak na Marszałkowskiej często.
Katerina napisał(a):Naprawdę puszczali "Time to say goodbye " przy każdym opuszczaniu portu?, czyli codziennie?
Ale odjazd,a gdyby rejs trwał miesiąc ? Dzień świstaka mi się kojarzy
Nie chciałabym być na tym katamaranie - w bliskim kontakcie z gigantem
krakusowa napisał(a):Piękne wnętrze katedry, niestety podczas naszego pobytu w Barcelonie nie byliśmy w środku
Wielka szkoda
Taki rejs Costą jest od dawna w naszych planach... może kiedyś
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe