"gusia-s"]To po kiego one tylko prąd marnują
może mają za dużo prądu
ten strój zdecydowanie by nam porywaczom pasował
"gusia-s"]To po kiego one tylko prąd marnują
Janusz Bajcer napisał(a):Dzisiaj Barcelona też z fotela ....w trakcie podawania kroplówki.
Janusz Bajcer napisał(a):OK - tylko potrzebne nawodnienie.
W zamyśle miał imitować morskie fale ...beatabm napisał(a): Przez okno zerkamy na kolejny dom autorstwa Gaudiego – ten – jak nas informuje przewodnik - bez ścian nośnych wewnątrz...
beatabm napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Dzisiaj Barcelona też z fotela ....w trakcie podawania kroplówki.
Kroplówki???? Mam nadzieje że wszystko w porządku..?
Może powinieneś taką kroplówkę zastosowaćJanusz Bajcer napisał(a):OK - tylko potrzebne nawodnienie.
"gusia-s"] W zamyśle miał imitować morskie fale ...
Tylko Cole wymienić na coś lepszego
Zdrówka.
Zdrówka.
Cola okrutne świństwo ale sam zamysł genialny
gusia-s napisał(a): Może powinieneś taką kroplówkę zastosować
Katerina napisał(a):Hmm...z tą Colą to dziwna sprawa.
Od dawna słyszę,że lekarze na oddziałach szpitalnych chodzą z małą butelką Coli w kieszeni fartucha - popijają, żeby chronić się przed bakteriami , np przy żołądkówce. No, i na tupot białych mew, ofkors
Moja przyjaciółka pojechała raz do Włoch na wakacje z rodziną i jej mały synek dostał nagle 40 - stopniowej gorączki i innych sensacji. Pojechali do szpitala w Rimini, a lekarz dyżurny po zbadaniu dziecka zalecił...rozgazowaną coca - colę w dużych ilościach w celu nawodnienia Rozgazowuje się błyskawicznie wsypując do szklanki z colą ...cukier
Beata, byliście w Parku Guel?
Jestem posiadaczem takiego kasku , w wersji piwnej prezentuje się znacznie lepiej
Zdrówka , Januszku , Vidimo se
Na perturbacje żołądkowe Coca Cola jest O.K. , podobnie działa na srebro , stare monety - czyści idealnie i odrdzewiaczom spędza sen z powiek
Pozdrawiam
Piotr
Stara metoda. Cola ma wiele zastosowań odrdzewi co zardzewiało, uwolni włosy od gumy żucia, pomoże przy dolegliwościach żołądkowych ... samo dobroKaterina napisał(a): Hmm...z tą Colą to dziwna sprawa.
Od dawna słyszę,że lekarze na oddziałach szpitalnych chodzą z małą butelką Coli w kieszeni fartucha - popijają, żeby chronić się przed bakteriami , np przy żołądkówce ...
Nawet nie wiesz co mówisz a próbowałaś czeską Kofolębeatabm napisał(a): Też czasem pijemy colę przy problemach żołądkowych - i nigdy więcej. Nie jestem w stanie przełknać tego ulepka
Zawartość uchwytów dowolna, co kto tam sobie włożybeatabm napisał(a):Jestem posiadaczem takiego kasku , w wersji piwnej prezentuje się znacznie lepiej
Może by tak stworzyć taką instalacje z cycem??? To ja też wtedy chętnie zostanę posiadaczką
Ja i ta moja wyobraźnia Od zawsze ta budowla kojarzyła mi się z kopcem termitów - oczywiście patrząc na nią z daleka.beatabm napisał(a):Zbliżamy się do miejsca które było moim marzeniem i celem na tej wycieczce.
Sagrada Familia...
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe