Janusz Bajcer napisał(a):beatabm napisał(a):Idziemy dalej w uliczki, nawet nie wiem jakie....
Idę Waszym śladem ...
zanim zajmę się obiadem.
Chodź chodź gdyż właśnie podążamy w kierunku....jak najbardziej obiadowym
Janusz Bajcer napisał(a):beatabm napisał(a):Idziemy dalej w uliczki, nawet nie wiem jakie....
Idę Waszym śladem ...
zanim zajmę się obiadem.
Nic Dasz wiarę Po cycu to dopiero mi się wyobraźnia rozwijabeatabm napisał(a):Gusia, cuś Ty cycała że płomienie widzisz???Ja wyraźnie widzę płomienie ogniska 80
No jak to barcelońskie przecieżbeatabm napisał(a):Idziemy dalej w uliczki, nawet nie wiem jakie...
gusia-s napisał(a):Idziemy dalej w uliczki, nawet nie wiem jakie...
No jak to barcelońskie przecież
Ja w nich widzę Hiszpanię, Włochy a nawet Chorwację oraz praską katedrę Sv. Wita
Janusz Bajcer napisał(a):Dzisiejszy odcinek smakowity
zastał mnie przy tym ....
beatabm napisał(a):A po posiłku – niespodzianka.
Dostajemy 40 minut czasu wolnego!!!!!!!!
To biegiem – trzeba wykorzystać.
Normalnie rozpustabeatabm napisał(a):A po posiłku – niespodzianka.
Nie dziwne skoro była żoną producenta tekstyliówbeatabm napisał(a): ... To ogromne okno na pierwszym piętrze – wielkie, gdyż miało służyć mieszkańcom do pokazania się.
Pani domu popijała herbatkę kilkukrotnie w ciągu dnia zmieniając szykowną kreację a ludzie chodzący na zewnątrz zaglądali i podziwiali...
beatabm napisał(a): ... I ciekawa dekoracja...
Janusz Bajcer napisał(a):
To biegiem – trzeba wykorzystać.[/color]
U mnie śniadanko już zjedzone ...
Więc biegnę z Wami przez Barcelonę.
elka21 napisał(a):Coś się porządnie, komuś zaplątało, na tym ostatnim zdjęciu
"Katerina"]Barcelonie oprzeć się nie potrafię Trochę się tam pozmieniało od mojej wizyty w 2010...
Wszystkie must - sees wspaniałe, ale mi najbardziej podobała się Barca "od zaplecza", ta, do której turyści rzadko się zapuszczają. Klimaty żywcem z filmów Almodovara, takie zakazane rewiry z nutą perwersji, tylko Penelopy nie spotkałam
Ta motocyklistka np. zsiadła z pojazdu, wyjęła kosmetyczkę i zrobiła sobie full make - up przed lusterkiem i buty zmieniła A potem poszła na umówione spotkanie w budynku obok
Uwielbiam Barcelonę za takie smaczki.
I już nie zaśmiecam
"gusia-s"] Normalnie rozpusta
Ale ja też mam
Burzaaaa loków
Uprzedzam ... Nic nie cycałam
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe