Nie lubię rano jeść, jakoś mi nie idzie
Ogólnie nie jadam zbyt dużo a d...a i tak za duża
gusia-s napisał(a):Nie lubię rano jeść, jakoś mi nie idzie
napisał(a) piekara114 » 28.12.2018 21:21
Rozmawiałam z koleżanką przed świętami o spodniach na zimę do spacerów po górach i na końcu złożył mi i sobie życzenia, aby po świętach nasze d. się we własne spodnie zmieściły
Pisał Jerome Klapka:beatabm napisał(a):(...) jednak wszyscy naprawde starali sie dostosować do do podanych wytycznych chociazby po to żeby nie czuć sie jak odmieniec
i wreszcie -och, najcięższy to, najbardziej szalony balast ze
wszystkich! - obawa przed tym, co pomyśli sąsiad
Mówisz, że tu pies pogrzebany Przekonałaś mnie Od jutra obficie się karmię podczas śniadańbeatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):Nie lubię rano jeść, jakoś mi nie idzie
Gusia, porządne śniadanka to podstawa
I chyba mi w c...cki idą
boboo napisał(a):Pisał Jerome Klapka:beatabm napisał(a):(...) jednak wszyscy naprawde starali sie dostosować do do podanych wytycznych chociazby po to żeby nie czuć sie jak odmienieci wreszcie -och, najcięższy to, najbardziej szalony balast ze
wszystkich! - obawa przed tym, co pomyśli sąsiad
gusia-s napisał(a):Mówisz, że tu pies pogrzebany Przekonałaś mnie Od jutra obficie się karmię podczas śniadań
Janusz Bajcer napisał(a):Czekam na CD.
beatabm napisał(a):agata26061 napisał(a):Jestem w końcu i ja. Bardzo fajna przygoda Wam się trafiła. Zazdroszczę!
Agatka, gdzie Ty się podziewałaś tyle czasu??????????
No nic to, grunt ze wróciłaś. Witaj na gigancie
agata26061 napisał(a):Ta pani śpiewająca psalm naprawdę bardzo oryginalnie uczesana. Podziwiam ją za to, bo żeby tak wyglądać "perfekcyjnie", to musi pewnie codziennie golić boki głowy
beatabm napisał(a):agata26061 napisał(a):Ta pani śpiewająca psalm naprawdę bardzo oryginalnie uczesana. Podziwiam ją za to, bo żeby tak wyglądać "perfekcyjnie", to musi pewnie codziennie golić boki głowy
Rzeczywiście Zupełnie o tym nie pomyślałam Chyba najdalej po tygodniu bym sobie odpuściła fryzurę
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe