Skojarzenie Katerinki z Sylwestrem bardzo trafne ,
choć nasz będzie taki zwyczajny..
Zamierzasz siedzieć ze szklanką szkockiej, czy też innej irlandzkiej i obczytywać croplę
beatabm napisał(a):Pora na szczegółową kontrolę nas i torebek i powrót na pokład.
beatabm napisał(a):Jednak należy pamiętać że na wodzie na jakiejkolwiek łodzi NIGDY nie wolno przebywać w kapoku czy kamizelce pod pokładem.
Piszę tutaj o tym gdyż wiem że wiele osób nie jest tego świadomych.
Kamizelka czy kapok pod pokładem stanowią dla nas śmiertelne zagrożenie – mogą uniemożliwić nam wydostanie się na zewnątrz.
tomekkulach napisał(a):Mnie z kolei Te wnętrza
kojarzą się z planem filmowym
o James-ie Bondzie
Nie wiem,czy potrafiłbym się zrelaksować
w Taakim luksusie...
Skojarzenie Katerinki z Sylwestrem bardzo trafne ,
piekara114 napisał(a):Ja też nie byłam świadoma, ale od kilku lat oglądamy z synem Katastrofy w przestworzach i tam jest odcinek o wodowaniu na morzu i że spora część podróżnych utonęła bo uruchomili kapoki siedząc jeszcze w fotelach....Katerina napisał(a):O...dzięki za info o kapokach - nie byłam świadoma
travel napisał(a):Torebki wam kontrolowali
Dzięki , nawet o tym nie pomyślałam
Łódeczka na bogato jak hotele w Turcji
Katerina napisał(a):tomekkulachSkojarzenie Katerinki z Sylwestrem bardzo trafne ,
Zamierzasz siedzieć ze szklanką szkockiej, czy też innej irlandzkiej i obczytywać croplę
beatabm napisał(a):
Gigant na bogato, fakt....to chyba nijak nie mój styl
Każda akcja edukacyjna jest dobra, więc nie masz za co przepraszaćbeatabm napisał(a):piekara114 napisał(a):Ja też nie byłam świadoma, ale od kilku lat oglądamy z synem Katastrofy w przestworzach i tam jest odcinek o wodowaniu na morzu i że spora część podróżnych utonęła bo uruchomili kapoki siedząc jeszcze w fotelach....Katerina napisał(a):O...dzięki za info o kapokach - nie byłam świadoma
Dokładnie, niestety o tym mało kto mówi Dlatego tak pomyślałam ze skorzystam z okazji
dangol napisał(a):beatabm napisał(a):
Gigant na bogato, fakt....to chyba nijak nie mój styl
Jeden z kolegów, z którym razem bujaliśmy się po Jadranie w czasie tych trzech rejsów, na których tam byłam, wybrał się potem z inną paczką swych dobrych znajomych na gigantyczny "dom" pływający po Karaibach. Plenery oczywiście tam boskie, ale... stwierdził, że na małych żaglówkach jest o wiele lepiej , nawet w "gorszej" scenerii...
piekara114 napisał(a): Każda akcja edukacyjna jest dobra, więc nie masz za co przepraszać
walp napisał(a):Chyba jeszcze przed Świętami wyjdziemy w morze.
"walp"
Chyba jeszcze przed Świętami wyjdziemy w morze.
napisał(a) Janusz Bajcer » 20.12.2018 21:24
Jest szansa, że jutro (bo w sobotę i niedzielę Beata ma przerwę)
Albo w Wigilię ... czyli w poniedziałek rano.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe