beatabm napisał(a):Zasypiamy w ułamku sekundy na ogromnym wygodnym posłaniu.
buonanotte
beatabm napisał(a):Zasypiamy w ułamku sekundy na ogromnym wygodnym posłaniu.
Janusz Bajcer napisał(a):beatabm napisał(a):Zasypiamy w ułamku sekundy na ogromnym wygodnym posłaniu.
buonanotte
Janusz Bajcer napisał(a):No to dodam
sogni d`oro
piekara114 napisał(a):A mówią, że wakacje samolotem są szybkie i wygodne....ehh......
piekara114 napisał(a):Po tegorocznych informacjach w tv i na fb tego pecha było całkiem sporo....
piekara114 napisał(a):Po tegorocznych informacjach w tv i na fb tego pecha było całkiem sporo....
piekara114 napisał(a):A mówią, że wakacje samolotem są szybkie i wygodne....ehh......
Janusz Bajcer napisał(a):piekara114 napisał(a):Po tegorocznych informacjach w tv i na fb tego pecha było całkiem sporo....
W stosunku do ilości lotów to "całkiem sporo", to znikomy procent .....
beatabm napisał(a):piekara114 napisał(a):Po tegorocznych informacjach w tv i na fb tego pecha było całkiem sporo....
Ten dzień to było jakieś szaleństwo. Prawie wszystkie samoloty miały opóźnienie. Prawdę mówiąc to i tak podziwiam naszych opiekunów ze dostrczyli naszą gromadę do Italii. Nas było kilkadziesiąt osób, nie jest łatwo poupychac taką ilość w wolne miejsca w samolotach.
marze_na napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):piekara114 napisał(a):Po tegorocznych informacjach w tv i na fb tego pecha było całkiem sporo....
W stosunku do ilości lotów to "całkiem sporo", to znikomy procent .....
Amen
mysza73 napisał(a):Ja jakby nie ogarniam ... wiem, blondynka jestem
Ale ...
W początkowych planach był lot do Rzymu ...
No ale strajki, pogoda, itp ... i wylądowaliście w Rimini ...
W planach Monte Carlo było ...
Śpicie we Savonie ...
No nie ogarniam gdzie Wy mieliście jechać i już
beatabm napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja jakby nie ogarniam ... wiem, blondynka jestem
Ale ...
W początkowych planach był lot do Rzymu ...
No ale strajki, pogoda, itp ... i wylądowaliście w Rimini ...
W planach Monte Carlo było ...
Śpicie we Savonie ...
No nie ogarniam gdzie Wy mieliście jechać i już
Hmmm... jakby to powiedzieć..... jutro mam nadzieję większość poukłada Ci sie w głowie a jeśli nie - będę mogła bez problemu odpowiedzieć na każde pytanie - co, dlaczego, gdzie i po co
mysza73 napisał(a):Znaczy dobrze zrozumiałam, że nic nie zrozumiałam
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe