napisał(a) Łukasz789 » 09.07.2013 09:48
Szukałem podobnego wątku ( miałem zakładać nowy ale przyłącze się do tego).
Czyli tutaj jest podobnie jak w każdym kraju (Francja , Kanada itp.)
Spróbujcie zatrzymać się na nocleg na stacji w Francji , Niemczech itd. to zobaczycie które dnia dłuższe.... jak nie znajdą coś na Was( nieważna gaśnica , przepalona żarówka itd.) to i tak 48h czeka i raz na zawsze wybiją Wam z głowy noclegi w samochodzie. Pisze z własnego doświadczenia.
Szczerze myślałem ,ze uda się mnie wykorzystać swojego Multivana do spędzenia w nim kilku nocy z 14 dni spędzony w Chorwacji.
Powiem wprost ja tego nie rozumiem zatrzymuje się na stacji :prysznic biorę na stacji
(płatny) za potrzebą na stacji (płacę) , zatrzymuje się ,żeby przespać i łamię prawo.Ogólnie mówiąc robię wszystko w miarę cywilizowany sposób .Chore
Fakt jest faktem ,że chciałem szukać czegoś bliżej plaży , nadbrzeża ale już wiem z tego forum ,że gdzie bym nie zajechał to są to płatne strefy parkowania. I raz nie wolno tam zatrzymać się w tym celu , dwa nie widzę latać co 2-3h ( i budzić się co tyle) i wsadzać kasę ( bo mnie nie chodzi o pieniądze).
Wychodzi na to ,że na....mnie to auto w Chorwacji , duże , nieporęczne a jego największego atutu , który przysłaniał mnie wszystkie minusy czyli wielgachnego łoża i tka nie wykorzystam...