Marena napisał(a):Wydaje mi się, że lepszy będzie materac "taki do namiotu". Te przezroczyste materace mogą nie wytrzymać zetknięcia z chorwackimi kamieniami.
saturn_18 napisał(a):Mi materac materiałowy służy równie dobrze w namiocie,jak i na plaży i w morzu,natomiast do przeźroczystego mam obawy,że nie wytrzyma kontaktu z rozgrzanymi dalmatyńskimi kamieniami(chyba,że jedziesz na Istrię lub Kvarner )
mirnie napisał(a):
men71 napisał(a):mama_Kapiszonka napisał(a):To kup z małymi wiosłami
Pompowańce w Cro były dużo tańsze niż w Polsce. Plusy pontonu są olbrzymie: swobodnie dopłyniesz do małej zatoczki (jeśli taką masz w okolicy wypoczynku), poleżysz na plaży (podłóż ręcznik lub karimatę, bo kamienie skutecznie dziurkują sprzęt)...[/quote
Wystarczy tylko na jedno małe wiosło. Ale może się przydać. Materac + małe wiosło = prawie jak ponton
men71 napisał(a):men71 napisał(a):mama_Kapiszonka napisał(a):To kup z małymi wiosłami
Pompowańce w Cro były dużo tańsze niż w Polsce. Plusy pontonu są olbrzymie: swobodnie dopłyniesz do małej zatoczki (jeśli taką masz w okolicy wypoczynku), poleżysz na plaży (podłóż ręcznik lub karimatę, bo kamienie skutecznie dziurkują sprzęt)...[/quote
Wystarczy tylko na jedno małe wiosło. Ale może się przydać. Materac + małe wiosło = prawie jak ponton
A ile kosztuje taki ponton z małymi wiosłami???
Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...