Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Na czym leżeć ??

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tomek kr
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek kr » 28.06.2006 22:59

Witam , osobiscie polecam skladane piankowe materace , bardzo lekkie i wygodne co moze zreszta potwierdzic moja urocza przyjacioka Grazyna...czesto jak sie wzrusza to sie kladzie...Buty gumowe do plywania sa super , wzruszona Grazyna ma takowe tylko na wysokim obcasie... Pozdrowionka i cmokaski.
Tomek i Grazyna :lol: :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.06.2006 21:26

Renata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 29.06.2006 22:02

Sławomir Wocial napisał(a):Renata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocian?Dobrze Cię zrozumiałem?Na Renacie? :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.06.2006 14:53

A pod nią dopiero karimata!!! Polecam!!! (oby z inna Renatą!!! :D :D :D ) Pozdrav-Bocian
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 30.06.2006 22:12

Sławomir Wocial napisał(a):A pod nią dopiero karimata!!! Polecam!!! (oby z inna Renatą!!! :D :D :D ) Pozdrav-Bocian

Wypróbuję na pewno.Oczywiście z inną Renatą- chcę jeszcze trochę pożyć :lol: :lol:
Pozdrav.
tboy
Croentuzjasta
materazzi

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 12.07.2006 12:15

może ktoś próbował coś takiego?
http://allegro.pl/item114206095_materac ... a_vat.html
wygląda OK, tylko to pompowanie...
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 12.07.2006 13:26

Miałem takowy, był całkiem wygodny. Dużo pompowania, chyba że ktoś ma elektryczną pompkę :sm: Natomiast wypompowanie szło błyskiem, bo miał taki wielki zawór od wypuszczania powietrza.
Aczkolwiek w drugim sezonie użytkowania zaczął już trochę przepuszczać...

PozdraV
J.
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 12.07.2006 13:33

Jacunio napisał(a):Aczkolwiek w drugim sezonie użytkowania zaczął już trochę przepuszczać...

w sumie za 3 dyszki, wygodne wylegiwanie i dryfowanie z Karlovacko po Adriatyku... w słoneczku ohhhh
ciekawe czy bez powietrza zajmuje więcej miejsca niż karimata?
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 12.07.2006 16:36

Raczej nie...
Natomiast używałem go tylko do spania w namiocie. Ponieważ górną powierzchnię ma ciemną (granat) i lekko mechatą, to podejrzewam, że słońce rozpali go do miliona stopni. W celach typowo rekreacyjnych (plażowanie i pływanie) zdecydowanie polecam różnorakie materace i inne cuda dmuchane specjalnie do tego celu stworzone... :lol:

PozdraV
J.
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 12.07.2006 17:53

Jacunio napisał(a):Raczej nie...

przeraża mnie to pompowanie codziennie, przeciez nie bede przyjeżdżał na plaże autem żeby sobie meterac dopompować
dzięki za rady
kominiarz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominiarz » 06.06.2011 06:21

niezawodny napisał(a):A co do butów to osobiście preferuję zwykłe klapki plastikowe zapinane z tyłu (w HR zwykle ściągam je tylko do snu) ale nie jest to idealne rozwiązanie - bo nie chronią po bokach, przodu/tyłu przed jeżowcami, o czym miała "przyjemność" przekonać się moja żona - masakra - ze 20 kolców w dużym palców kiedy zsunęła się po podwodnej skale...
Butów w HR też jest do bólu więc w PL mozna sobie darować ich zakup

Mam pytanie jak samemu za pomocą (jakich?) medicamentów można zaradzić, gdy już się nadepnie na jeżowca?
Jacek 206
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 206 » 06.06.2011 07:53

kominiarz napisał(a):
niezawodny napisał(a):A co do butów to osobiście preferuję zwykłe klapki plastikowe zapinane z tyłu (w HR zwykle ściągam je tylko do snu) ale nie jest to idealne rozwiązanie - bo nie chronią po bokach, przodu/tyłu przed jeżowcami, o czym miała "przyjemność" przekonać się moja żona - masakra - ze 20 kolców w dużym palców kiedy zsunęła się po podwodnej skale...
Butów w HR też jest do bólu więc w PL mozna sobie darować ich zakup

Mam pytanie jak samemu za pomocą (jakich?) medicamentów można zaradzić, gdy już się nadepnie na jeżowca?

Proszę bardzo :wink:
tutaj klik
Poprzednia strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone