Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Na czym leżeć ??

Piaszczyste plaże? To w Chorwacji jednak rzadkość. Ale może są tacy, którzy chcą podzielić się z innymi swoją wiedzą na ten temat. Potrzebujesz łagodnego zejścia do morza? A może lubisz nurkować czy wędkować? Chcesz wypożyczyć łódkę i poznać Chorwację od strony morza? Albo masz skuter wodny i chcesz go zabrać?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tomek kr
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek kr » 28.06.2006 23:59

Witam , osobiscie polecam skladane piankowe materace , bardzo lekkie i wygodne co moze zreszta potwierdzic moja urocza przyjacioka Grazyna...czesto jak sie wzrusza to sie kladzie...Buty gumowe do plywania sa super , wzruszona Grazyna ma takowe tylko na wysokim obcasie... Pozdrowionka i cmokaski.
Tomek i Grazyna :lol: :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.06.2006 22:26

Renata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 29.06.2006 23:02

Sławomir Wocial napisał(a):Renata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocian?Dobrze Cię zrozumiałem?Na Renacie? :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.06.2006 15:53

A pod nią dopiero karimata!!! Polecam!!! (oby z inna Renatą!!! :D :D :D ) Pozdrav-Bocian
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 30.06.2006 23:12

Sławomir Wocial napisał(a):A pod nią dopiero karimata!!! Polecam!!! (oby z inna Renatą!!! :D :D :D ) Pozdrav-Bocian

Wypróbuję na pewno.Oczywiście z inną Renatą- chcę jeszcze trochę pożyć :lol: :lol:
Pozdrav.
tboy
Croentuzjasta
materazzi

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 12.07.2006 13:15

może ktoś próbował coś takiego?
http://allegro.pl/item114206095_materac ... a_vat.html
wygląda OK, tylko to pompowanie...
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 12.07.2006 14:26

Miałem takowy, był całkiem wygodny. Dużo pompowania, chyba że ktoś ma elektryczną pompkę :sm: Natomiast wypompowanie szło błyskiem, bo miał taki wielki zawór od wypuszczania powietrza.
Aczkolwiek w drugim sezonie użytkowania zaczął już trochę przepuszczać...

PozdraV
J.
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 12.07.2006 14:33

Jacunio napisał(a):Aczkolwiek w drugim sezonie użytkowania zaczął już trochę przepuszczać...

w sumie za 3 dyszki, wygodne wylegiwanie i dryfowanie z Karlovacko po Adriatyku... w słoneczku ohhhh
ciekawe czy bez powietrza zajmuje więcej miejsca niż karimata?
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 12.07.2006 17:36

Raczej nie...
Natomiast używałem go tylko do spania w namiocie. Ponieważ górną powierzchnię ma ciemną (granat) i lekko mechatą, to podejrzewam, że słońce rozpali go do miliona stopni. W celach typowo rekreacyjnych (plażowanie i pływanie) zdecydowanie polecam różnorakie materace i inne cuda dmuchane specjalnie do tego celu stworzone... :lol:

PozdraV
J.
tboy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tboy » 12.07.2006 18:53

Jacunio napisał(a):Raczej nie...

przeraża mnie to pompowanie codziennie, przeciez nie bede przyjeżdżał na plaże autem żeby sobie meterac dopompować
dzięki za rady
kominiarz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominiarz » 06.06.2011 07:21

niezawodny napisał(a):A co do butów to osobiście preferuję zwykłe klapki plastikowe zapinane z tyłu (w HR zwykle ściągam je tylko do snu) ale nie jest to idealne rozwiązanie - bo nie chronią po bokach, przodu/tyłu przed jeżowcami, o czym miała "przyjemność" przekonać się moja żona - masakra - ze 20 kolców w dużym palców kiedy zsunęła się po podwodnej skale...
Butów w HR też jest do bólu więc w PL mozna sobie darować ich zakup

Mam pytanie jak samemu za pomocą (jakich?) medicamentów można zaradzić, gdy już się nadepnie na jeżowca?
Jacek 206
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 206 » 06.06.2011 08:53

kominiarz napisał(a):
niezawodny napisał(a):A co do butów to osobiście preferuję zwykłe klapki plastikowe zapinane z tyłu (w HR zwykle ściągam je tylko do snu) ale nie jest to idealne rozwiązanie - bo nie chronią po bokach, przodu/tyłu przed jeżowcami, o czym miała "przyjemność" przekonać się moja żona - masakra - ze 20 kolców w dużym palców kiedy zsunęła się po podwodnej skale...
Butów w HR też jest do bólu więc w PL mozna sobie darować ich zakup

Mam pytanie jak samemu za pomocą (jakich?) medicamentów można zaradzić, gdy już się nadepnie na jeżowca?

Proszę bardzo :wink:
tutaj klik
Poprzednia strona

Powrót do Plaże & Adriatyk - żeglowanie, nurkowanie, wędkowanie...

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies