darekd napisał(a):Dzięki wszystkim jeszcze tylko najpierw ominąć Łódż ale to wiem jak zrobić
Bedę jechał z Warszawy na Częstochowę, poproszę o info jak skutecznie ominąć Łódź? Nawigacja po wyznaczeniu trasy kieruje mnie przez środka miasta.
hatatitla napisał(a):Dobra Pany lecimy w lewo na 11-tkę. Ważne, że każdy wie o co chodzi. Pozdrav
hatatitla napisał(a):Tak jest - grunt to nie dostać mandatu za brak winiety , bo jak znam życie, to już się tam prosto za tym zjazdem Pepiki czają na tych, którzy zjazd przegapią
prezesm napisał(a):A jadąc dalej tą trasą przez Bratysławę do Graz jedziecie przez skrót Eisenstadt czy obwodnica Wiednia ?
prezesm napisał(a):A jadąc dalej tą trasą przez Bratysławę do Graz jedziecie przez skrót Eisenstadt czy obwodnica Wiednia ?
ahmed napisał(a):darekd napisał(a):Dzięki wszystkim jeszcze tylko najpierw ominąć Łódż ale to wiem jak zrobić
Bedę jechał z Warszawy na Częstochowę, poproszę o info jak skutecznie ominąć Łódź? Nawigacja po wyznaczeniu trasy kieruje mnie przez środka miasta.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi