Ndrangheta napisał(a):Co ciekawe trąbili tylko frustraci z PL-ką na rejestracji, dla których strata 15 sekund na autostradzie to tragedia.
Skąd to wiesz?
Gal napisał(a):Trochę dziwna ta płatność, bo zawsze wymagany jest PIN lub podpis...
TU znajdziecie artykuł na podobny temat
P.S. Sąsiedzie DDW 37
ma-r-lena napisał(a):Po takim wypróbowaniu i wytłumaczeniu w tym roku będą kolejki również do "Only Cards"
piwonek napisał(a):Ciekawy jestem jak na takiej bramce policzy za przejazd samochodem z drugiej kategorii. W sierpniu jadę VW Multivanem i waham się przed przed użyciem bramek automatycznych. Czy ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie ?
potwierdzam, w ostatnią sobote jechalem, przejezdzalem przez "only cards", karta bankomatowa VISA PKO BP, bezproblemowo, bezkolejkowo...helen napisał(a):ma-r-lena napisał(a):Po takim wypróbowaniu i wytłumaczeniu w tym roku będą kolejki również do "Only Cards"
Nie ma rodacy nadal stoją uparcie do innych bramek, inne narody zresztą również . Spore kolejki mijaliśmy wracając wczoraj z Chorwacji, a przy bramkach samoobsługowych zero aut, pusto. Dla mnie szok... po 20 aut w kilku kolejkach stało, a my myk i juz po drugiej stronie
bogas napisał(a):piwonek napisał(a):Ciekawy jestem jak na takiej bramce policzy za przejazd samochodem z drugiej kategorii. W sierpniu jadę VW Multivanem i waham się przed przed użyciem bramek automatycznych. Czy ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie ?
No wlasnie moze dlatego nie ma kolejek.
A przejezdzal ktos pezez bramki 'cards only' z box'em?
Liczy I-wsza kategorie? Bo z box,em mam onad 1,9m i to grubo.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi