Vjetar napisał(a):...pamiętam gdzieś na południu naszego pięknego kraju bramka-płatność-bramka-płatność a zjazdu jak nie było tak nie było...
gemišt napisał(a):Myślę, że jeżeli ktoś się odważy zapłacic kartą, to ominie korki na bramkach węzła Lucko wracając z wybrzeża.
gemišt napisał(a):Żeby jeszcze ktoś poradził jak ominąć gigantyczne korki po bilet przy wjeździe na Lucko od strony Zagrzebia.
woka napisał(a):te kiero napisał(a):http://map.hak.hr/
po lewej stronie masz zakładkę Benzinske postaje, rozwiń ją i zaznacz stacje, które Cię interesują to się pokażą na mapie
Dzięki.
woka napisał(a):Tak jakby poza ....
Czy jest jakaś opcja w mapach aby wyświetlić położenie stacji benzynowych na autostradzie w CRO.
( w ubiegłym roku ledwo doczołgałem się do granicy z Węgrami (Gorician-Letenye) aby zatankować. Chyba ze 100 km przed granicą ( po stronie chorwackiej) nie ma żadnej.
bluesman napisał(a):woka napisał(a):Tak jakby poza ....
Czy jest jakaś opcja w mapach aby wyświetlić położenie stacji benzynowych na autostradzie w CRO.
( w ubiegłym roku ledwo doczołgałem się do granicy z Węgrami (Gorician-Letenye) aby zatankować. Chyba ze 100 km przed granicą ( po stronie chorwackiej) nie ma żadnej.
Najbliższa jest ok. 50 km od granicy.
kaliope napisał(a):Widziałem gdzieś tu mapkę pokazująca, że zjazd na bramki z kartą w Zagrzebiu jest 2 km wcześniej niż pozostałe bramki. I teraz pytanie. Ten zjazd 2 km wcześniej jest na trasie w drodze na wczasy czy w powrotnej ? Czy może po obu stronach?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi