Leonku, wróć!
napisał(a) Janka » 07.09.2002 10:51
Drogi nasz Leonku, wróć już z tych rybek, wszyscy czekają na Ciebie! W związku z licznymi prośbami forumowiczów " starszych", nie wiem, czy wypada mi zwrócić się do Ciebie z jeszcze jednym pytaniem. Mnie dopiero wczoraj udało się zarejestrować, ale śledzę forum od 2 m-cy. Liczę na to, że znajdziesz i dla mnie ( tej, która znalazła już swoje miejsce i sens bytu na Ziemii, zgadnij gdzie?) chwilkę i choć w skrócie przetłumaczysz mi tekst piosenki wspomnianego już przeze mnie na forum Gibonniego ( gorąco polecam wszystkim forumowiczom, im częściej słuchasz, tym bardziej "wpadasz po uszy" ). Tekst brzmi : " Divno je kad żena ima petlju, da te uzme k sebi, onda kad si slab. Divno je kad ćutis snagu njenu, koja vadi me iz blata van. Divno je kad izlaziś na svjetlo, dok priviknu se oći, znam da nisam sam. Divno je i ne dogada se ćesto, taman toliko da sam o njoj ovisan.... A to ne slići na mene . Jer sve je moje njeno, kao zapleteno, prokleto i sveto za mene...." Jeśli mógłbyś jeszcze coś napisać mi o tym wykonawcy, będę Ci dozgonnie wdzięczna ( nie przesadzam ani na jotę ). Pozdrawiam Cię gorąco.[/code]