Witam
my z mężem również spędziliśmy urlop w Chorwacji a piosenka o którą być może chodzi bo jest największym przebojem to boska woda zespołu Damacino.
pozdrawiam odpisz czy trafiłam.
grazkusia
grazkusia napisał(a):trigon napisał(a):Cześć !
Byłem w Chorwacji w okresie 14.07 - 27.07. 2002r.
W tym czasie w chorwackim radiu i kafejkach na dworzu rozbrzmiewały głównie dwa chorwackie przeboje. Jeden z nich jest autorstwa zespołu Colonia i ten już mam. Drugie nagranie niestety jest nieznanego mi zespołu. Pytawszy się o tą piosenkę zostałem poinformowany , że
wykonawca nazywa się E.T ale chyba zostałem wprowadzony w błąd.
Czy może ktoś zna nazwy najczęściej rozbrzmiewających zespołów
w Chorwacji tego lata ?
Z
a wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny.
grazkusia napisał(a):Witam
my z mężem również spędziliśmy urlop w Chorwacji a piosenka o którą być może chodzi bo jest największym przebojem to boska woda zespołu Damacino.
pozdrawiam odpisz czy trafiłam.
grazkusia
Jo_Anna napisał(a): A jest moze jakaś strona z tekstami piosenek (zwłaszcza Dedica)
grazkusia napisał(a):Witam
my z mê¿em równie¿ spêdzili¶my urlop w Chorwacji a piosenka o któr± byæ mo¿e chodzi bo jest najwiêkszym przebojem to boska woda zespo³u Damacino.
pozdrawiam odpisz czy trafi³am.
grazkusia
Biker_HR napisał(a):Oliver Dragojevic - Baska Voda
Jo_Anna napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Proszę bardzo tekstovi pjesama - Arsen Decić i nie tylko
Dzięki, Krajanie
Jo_Anna napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
Witam Krajanko to kiedy jakieś spotkanko
Ponieważ zlot mi koliduje terminami (a myślałam, że teraz się wybiorę), to zostaje tylko chyba Słowik na Plantach
kaj8791 napisał(a):Witam Wszystkich Forumowiczów mam bardzo krótkie i treściwe pytanie, chciałbym zakupić płytę CD Oliver i Prijatelji. Nie wiem jak wygląda możliwość zamówienia z jakiegoś Chorwackiego sklepu internetowego . W Polskich sklepach nie mogłem znaleźć. Może jest możliwość zakupienia przez kogoś przebywającego w Chorwacji. Pozdrawiam Kaj.