Wg mnie Severina śpiewa raczej pop niż turbofolk
Dalmatinka
Gardelin
adi91 napisał(a):witam chcialbym sie podzielic skladanką , ktorą udało sie pożyczyc od chorwackiego kierowcy z Omis'u pozdrawiam i milego sluchania
http://www.megaupload.com/?d=77FQEOHD
serciu napisał(a):wróciłem właśnie z Cro i natknąłem się w Okrugu Gornji na jakis lokalny letni festiwal i występowała tam bardzo ładna blond piosenkarka i sądząc po tym że wszyscy dookoła znali teksty jej piosenek chyba była jakaś znana gwiazda wie ktoś może kim ona była bo miała całkiem fajne piosenki
serciu napisał(a):hmm jedną piosenkę miała charakterystyczną mianowicie szła jakoś tak: KOKO LOKO KOKOLOKOKO
serciu napisał(a):hmm jedną piosenkę miała charakterystyczną mianowicie szła jakoś tak: KOKO LOKO KOKOLOKOKO
xyzewa napisał(a):witam,
wróciłam właśnie z Chorwacji, w autokarze pilotka puszczała nam chorwackie płyty. Jedną z piosenek była piosenka podobno bardzo ważna dla Chorwatów i jest to podobno pierwsza piosenka, która rozpoczyna chorwackie wesela. Niestety zapomniałam tytułu - czy ktoś mógłby mi pomóc.
pozdrawiam
Ewa
Janusz Bajcer napisał(a):Pytanie to Kasixyzewa napisał(a):witam,
wróciłam właśnie z Chorwacji, w autokarze pilotka puszczała nam chorwackie płyty. Jedną z piosenek była piosenka podobno bardzo ważna dla Chorwatów i jest to podobno pierwsza piosenka, która rozpoczyna chorwackie wesela. Niestety zapomniałam tytułu - czy ktoś mógłby mi pomóc.
pozdrawiam
Ewa
Ja nie byłem na żadnym chorwackim weselu, więc nie umiem odpowiedzieć Ewie, a sam też jestem ciekaw co to za piosenka