Re: Leonku, wróć!
napisał(a) Nives » 24.11.2009 14:18
Janka napisał(a): " Divno je kad żena ima petlju, da te uzme k sebi, onda kad si slab. Divno je kad ćutis snagu njenu, koja vadi me iz blata van. Divno je kad izlaziś na svjetlo, dok priviknu se oći, znam da nisam sam. Divno je i ne dogada se ćesto, taman toliko da sam o njoj ovisan.... A to ne slići na mene . Jer sve je moje njeno, kao zapleteno, prokleto i sveto za mene...." Jeśli mógłbyś jeszcze coś napisać mi o tym wykonawcy, będę Ci dozgonnie wdzięczna ( nie przesadzam ani na jotę ). Pozdrawiam Cię gorąco.[/code]
"Piekne jest, jak kobieta ma odwage, aby wziac cie do siebe, kiedy czujesz sie slabo. Pieknie jest, jak odczuwasz jej sile, ktora wyciaga mnie z blota. Pieknie jest, i nie zdarza sie czesto, ale tak, ze jestem od niej uzalezniony....A to nie jest do mnie podobne. Bo wszystko moje jest jej, jak poplatane, przeklete i swiete dla mnie..."
A wykonawca pochodzi ze Splitu, mieszka w Rijece, ma prawdziwe imie Zlatan Stipisic, zonaty, ma trojke dzieci, urodzony w 1968. Oprocz tego ze spiewa bardzo duzo i komponuje (m. innym dla Olivera D.) Jego ojciec (Ljubo Stipisic) tez byl barzo slynnym muzykiem i komponowal m. innym dla klap, uczestniczyl w organizowaniu festywali. (jest tez zyciorys na wikipedii...)