Oczywiście, zgodzić się mogę ....choć prawdę mówiąc katalogi z chorwacką muzyką odwiedzam ostatnio sporadycznie, bardziej skierowany teraz w stronę muzyki world, roots i etno.Niemniej coś pozostało z tamtych czasów i chyba mogę pomóc."Step by step" więc...
Po zalogowaniu na stronie głównej kliknij w "Downloadi" New! [pionowe menu z lewej], następnie z rozwijanego menu "Downloadi" [poziome , u góry] wybierz "Moj Direktorij".Widzisz teraz drzewo katalogów, te oznaczone jako (FREE) są wciąż dostępne za free
Gdybyś chciał uzyskać dostęp do całej bazy to za 5 euro "wpuszczą" Cię na 3 miesiące...ale po 28-ym sierpnia już tylko na miesiąc
Możesz też napisać 300 postów [z tym, że 300 x "Dobar dan" chyba nie przejdzie] w zamian za bezpłatny miesiąc.
Na marginesie...wiele pozycji z Hrvatska znajdziesz gdzie indziej.Jeśli ostatnio zaglądam gdzieś, to na RadioMK lub YU-mp3
Kilka wątków poniżej jest też mój MLOPC gdzie pojawiło się kilka rzeczy, jeśli w dwu słowach przybliżysz mi swoje muzyczne klimaty, być może będę mógł coś tam dorzucić.