Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Muzyka chorwacka

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
leedee
Autostopowicz
Hvala!!!!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) leedee » 24.09.2005 12:52

...o rany...wielkie wielkie dzięki:)
Bardzo dziękuje za namiar:) teraz choć w pewnym stopniu powracają wspomnienia z tego niepowtarzalnego rejsu.. a zresztą co ja mówie! Wracam tam za rok i znowu popłyne i bedzie tak samo pieknie albo jeszcze lepiej!
W kazdym razie Gego rzadzi:) Wpadłam na pomysł zrobienia imprezy w klimacie Cro:) Gego, Severina, dużo wina i grillowane rybki:) Musi sie udać:)
Jeszcze raz DZIEKUJE!!!
:) :D :P
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 24.09.2005 23:46

Zalogowałem sie,ale jakos nie mogę sie delektować tą muzyką :cry: .
Jak ją odsłuchać?

pozdrav :papa:
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 25.09.2005 09:29

rynioo napisał(a):Zalogowałem sie,ale jakos nie mogę sie delektować tą muzyką :cry: .
Jak ją odsłuchać?

Co dalej?

pzdr :papa: :papa:
VC4R
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) VC4R » 25.09.2005 09:56

Chciałbym pomóc.Przyznam jednak, iż wobec lakoniczności w określeniu problemu czuję się nieco bezradny."Jak ją odsłuchać?"...proponuję ten sam "player" którym odsłuchujemy inne utwory na swym dysku;Media Player, WinAmp itp.Wydaje mi się jednak, że problem tkwi na innym poziomie.Jednak samo "Jak odsłuchać" niestety pozostawia zbyt wiele miejsca na domysły :D
Jeśli jest taka konieczność, umieszczę tu instrukcję "step by step" korzystania ze stron z chorwacką muzyką.Szkoda, by problemy techniczne odebrały przyjemność z jej poznania.

PS Z całym szacunkiem dla Gego...jest on takim samym reprezentatywnym przedstawicielem muzyki z cro jak np.Belfast Food.
Ale od czegoś należy zacząć
:D
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 25.09.2005 15:16

Na CroWorld znalazłam płytkę z tegorocznego Brodfestu. :D
POSŁUCHAJCIE KONIECZNIE :!: :!: Prelijepa 8)
Diego - dołącz ją do nowości :D
jacek77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek77 » 25.09.2005 17:23

Wszedłem na Croworld-zalogowałem się i ściągam muzyczkę do Winampa.
Tegoroczny Brodfest jest wspaniały.Są tam również dwie płyty z tegorocznego festiwalu "Muzika z Jadrana" w Splicie, jest świetna polecam.
Pozdrav
Jacek
Powoli zaczynam łapać kciuki za nasze "złotka"
rynioo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rynioo » 25.09.2005 17:43

Chodziło mi o to,że nie mogę tych płyt znaleźć na stronie :oops:

Nooda
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nooda » 25.09.2005 19:04

rynioo napisał(a):Chodziło mi o to,że nie mogę tych płyt znaleźć na stronie :oops:

Spróbuj ściągnąć z "Downloads".
Jest z czego wybierać. :)
VC4R
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) VC4R » 26.09.2005 07:34

Gdyby powtarzały się problemy z obsługą chorwackich portali zawierających muzykę, zapraszam do
Ilustrowanego Poradnika
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 26.09.2005 08:28

A ja mam inne pytanko 8O Co to za stronka pod CroWorld w ilustrowanym poradniku :?: :lol:
VC4R
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) VC4R » 26.09.2005 13:43

A to jest Iskon.Wspominałem już o nim, między innymi w topicu o Noskovic'u [umieściłem tam link z obsługą...jako bonus]
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 26.09.2005 17:32

Pamiętam ! To ten nieszczęsny Irmin :lol: :evil: Zarejestrowałam się w ten sam dzień i do tej pory nie przysłali mi linka aktywującego konto 8O :x :cry:
VC4R
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) VC4R » 27.09.2005 15:28

Nieco czasu już minęlo od mej ostatniej zabawy zorganizowanej na cropli.Ta związana będzie z kontem na Irmin.com...drusilla, chciałem Cię poinformować, iż jesteś zarejestrowaną użytkowniczką na tym portalu :)
A teraz zabawa.Do logowania potrzebne są;nick i lozinka...trzeba je odgadnąć.Jako, że to Ty pisałaś o tym koncie, masz przewagę.Oba elementy związane są z Tobą.Jeśli ubiegniesz ewentualnych innych chętnych do tego konta i zmienisz lozinkę w profilu....jest Twoje :)
Dane:
nick;na początku tego roku podawałaś w jednym ze swych postów namiary na pewien popularny komunikator z którego korzystasz.Uwaga! ja nie użyłem spacji.
lozinka; hasłem jest imię postaci, dość mocno związanej z Twym wizerunkiem na forum.W ostateczności zapytaj Wernera Herzoga.

To jak?...ruszasz po konto? :)
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 27.09.2005 16:06

Noooooooooo nieźle :lol:
Spróbuję chyba :lol:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 27.09.2005 16:12

Spróbowałam :lol: Konto faktycznie moje ????? 8)
Ale czemu mi nie wysłali tego linka jak się rejestrowałam ??Gdzie w tym wszystkim był haczyk ??Tajemnicza stronka 8)
W każdym razie - wielkie dzięki !:D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Muzyka chorwacka - strona 15
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone