Fajnie, w tym wątku są podane adresy, może uda się być w tym roku w Splicie i je odwiedzić.
Krzysiek
Robnn napisał(a):W tym roku w sierpniu u Puli. Koncert na ulicy przy kościele. Dziewczyna z gitarą i harmonijką ustną. Nie wiem czy śpiewa po chorwacku i nie wiem jak się nazywa. Nie wiem jak dodać załącznik MP3 lub link, bo jest to tutaj zablokowane, co jest idiotyczne.
Robnn napisał(a):W tym roku w sierpniu u Puli. Koncert na ulicy przy kościele. Dziewczyna z gitarą i harmonijką ustną. Nie wiem czy śpiewa po chorwacku i nie wiem jak się nazywa. Nie wiem jak dodać załącznik MP3 lub link, bo jest to tutaj zablokowane, co jest idiotyczne.
kroj napisał(a):Oooo, wielkie dzięki
Utknęłam na plagiato-coverach Gorana, zastanawiając się czy nie są to czasem lepsze wersje od oryginałów, np. Ako ima Boga
Ale chyba nie wszystko będzie takie samo jak w zeszłym roku...
Jeszcze raz wielkie Ci dzięki
Pozdrav