ewamat3 napisał(a):Witam! W tym roku byliśmy w Chorwcji w Tučepi i tam podczas nocy rybackiej w trakcie występów usłyszałam piosenkę której nie mogę zapomnieć. Znalazłam ją na You Tube pod hasłem Tučepi 2013. AAAZZZ0990 , rozpoczyna filmik ale niestety ze względu na słabą jakość żaden program do rozpoznawania piosenek nie może sobie z nią poradzić. Może ktoś coś pomoże?! Pozdrawiam
Janusz Bajcer napisał(a):ewamat3 napisał(a):Witam! W tym roku byliśmy w Chorwcji w Tučepi i tam podczas nocy rybackiej w trakcie występów usłyszałam piosenkę której nie mogę zapomnieć. Znalazłam ją na You Tube pod hasłem Tučepi 2013. AAAZZZ0990 , rozpoczyna filmik ale niestety ze względu na słabą jakość żaden program do rozpoznawania piosenek nie może sobie z nią poradzić. Może ktoś coś pomoże?! Pozdrawiam
Czy to ten filmik
Dzisiaj nie mam głośników ....
Wodnik73 napisał(a):Witam
Chciałem kupić nową płytę CD Dobra večer prijatelji Klapa Iskon przez internet, ale przesyłka wchodzi więcej niż płyta. Dlatego chciałem prośić bardziej doświadczone osoby obyte w internetowych stronach Chorwackich. Czy jest możliwość namierzenia przez internet sklepów w Chorwacji gdzie dostanę tą płytę? Tak jak np u nas EMPIK czy inne.