Janusz Bajcer napisał(a):
Piosenki na nowej płycie 2015
01. Thompson - Samo je ljubav tajna dvaju svjetova
02. Thompson - Zaustavi se, vjetre
03. Thompson - Lijepa li si
04. Thompson - Zmija me za srce ugrizla
05. Thompson - Necu izdat ja
06. Thompson - Prijatelji
07. Thompson - Sine moj
08. Thompson - Nema predaje
09. Thompson - Bojna Cavoglave
10. Thompson - Lipa Kaja
11. Thompson - Moj Ivane
12. Thompson - Tamo gdje su moji korijeni
13. Thompson - E, moj narode
14. Thompson - Geni kameni
15. Thompson - Iza devet sela
16. Thompson - Bosna
17. Thompson - Moj dida i ja
limonka85 napisał(a):Witam, znalazlam stara kasete z muzyka chorwacka z lat 90 tych.chcialalabym sie dowiedziec kto jest wykonawca piosenki, ktorej tytulu nie znam: "oczi moje oczi twoje szutu szutu lato moje....... milena".Moze komus cos sie obilo o uszy.pozdrawiam
Michas napisał(a):limonka85 napisał(a):Witam, znalazlam stara kasete z muzyka chorwacka z lat 90 tych.chcialalabym sie dowiedziec kto jest wykonawca piosenki, ktorej tytulu nie znam: "oczi moje oczi twoje szutu szutu lato moje....... milena".Moze komus cos sie obilo o uszy.pozdrawiam
Nie ma jak to odpowiedzieć po 7 latach w dodatku autorowi który napisał tylko jeden post
pablos77 napisał(a):Piosenka Dalmacija powtarzana w refrenie. Zasłyszane podczas morskiej wyprawy na Hvar, Bol z Breli w sierpniu 2015r. Jeśli ktoś zna tytuł i wykonawce proszę o linka.
lesko77 napisał(a):pablos77 napisał(a):Piosenka Dalmacija powtarzana w refrenie. Zasłyszane podczas morskiej wyprawy na Hvar, Bol z Breli w sierpniu 2015r. Jeśli ktoś zna tytuł i wykonawce proszę o linka.
KieldW napisał(a):Cześć
Pierwszy post na forum, więc nie bić
Na Chorwacji byłem dopiero raz (lipiec 2015 Rab Lopar), ale się w niej zakochałem i w tym roku wracam znów w to samo miejsce
Pytanie moje dotyczy piosenki (ballady), którą słyszałem w zeszłym roku wielokrotnie (leciała prawie non stop) płynąc GlassKatamaranem z Rab na Krk do Baski. Właśnie powtarzało się w refrenie wielokrotnie "Baska". Nostalgiczna, nastrojowa piosenka w klimatach ballady. Szukam ją od dłuższego czasu i znaleźć nie mogę. Pomożecie???
Pozdrawiam!