Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Muzyka chorwacka

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 04.08.2005 18:48

Hej Krakuscity!

Proszę uprzejmie - tu jest Twoja piosenka.

O, jak dobrze widzieć Cię znowu... itd. :wink: :) :lol:

Pozdrav
J.
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 04.08.2005 21:07

Krakuscity!
Tu masz tekst i mniej więcej tłumaczenie. :)

forum/viewtopic.php?p=98166#98166
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 04.08.2005 23:36

Jolanta Michno napisał(a):Hej Krakuscity!

Proszę uprzejmie - tu jest Twoja piosenka.

O, jak dobrze widzieć Cię znowu... itd. :wink: :) :lol:

Pozdrav
J.

Bardzo Ci Jolu dziękuję, już myślałem, że te słowa refrenu " oj jak dobrze widzieć Cię :) znowu..." itd skierowałas do mnie :oops: .

Pozdrawiam serdecznie :wink:
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 05.08.2005 08:58

krakuscity napisał(a):Bardzo Ci Jolu dziękuję, już myślałem, że te słowa refrenu " oj jak dobrze widzieć Cię :) znowu..." itd skierowałas do mnie :oops: .

Pozdrawiam serdecznie :wink:

Mogą być do Ciebie... również. :wink:
Bardzo dobrze widzieć Cię znowu. :)

Pozdrav
Jola
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 05.08.2005 09:59

anja_p napisał(a): Piosenke mozna sciagnac z netu- w obu wersjach ze strony www.nostalgija.com wchodzi sie na Top 10000 ex Yu i wybiera bezplatna wersje zgrywania (besplatno) . W dolnej czesci strony pojawi sie ramka z alfabetem- wybiera sie pierwsza litere wykonawcy i pojawiaja sie wszyscy znani, lubiani i sluchani na ta litere. Wystarczy poszukac swojego wykonawcy.

Tak też zrobiłem, wybrałem wykonawcę,, kliknąłem potem ponownie ,w kolorze niebieskim pokazał się tytuł i wykonawca, kliknąłem tam i wyskoczyła informacja "nie można otworzyć strony, otwórz główną i poszukaj łaczy" Szukałem i nie znalazłem. Tę stronę z piosenką jaką mi podała Jola otworzyłem bez problemu i piosenkę wysłuchałem wiele razy :wink: .
Ja słaby jestem w te klocki, może nie mam odpowiedniego programu? :oops:

Pozdrawiam

Pozdfrawiam
anja_p
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anja_p » 05.08.2005 12:24

O rany, rzeczywiscie cos nie gra :( ja tez nie moge zgrac. Nie wiem co jest, jeszcze miesiac temu sciagalam bez problemu. Nie mam pojecia dlaczego teraz nie mozna, moze cos pozmieniali, albo jakies problemy techniczne... No nic, dobrze, ze jest wiecej zrodel informacji :) Ale szkoda, bo naprawde to dobra strona byla i sporo mozna bylo muzyki pozgrywac. Hmm, bede obserwowac, jak sie "naprawi" albo jak dojde do tego w jaki sposob moze zadzialac, dam znac, pozdrowionka ze swiatecznej Chorwacji (10-ta rocznica Oluji- burzy)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 05.08.2005 12:41

Anja_p nic nie szkodzi, najważniejsze, że znam wykonawcę i mam piosenkę. Pozdrawiam gorąco z zimnego (+19), mokrego Krakowa. I pomyśleć , że to środek lata.

Kako je dobro vidjeti te opet... :wink:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 05.08.2005 12:52

10 sierpnia w Makarskiej jest koncert Thompsona :)

Plumek
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 06.08.2005 09:04

A tak przy okazji czy znacie jeszcze jakieś nowe płyty wydane w ostatnich miesiącach,które można by ściągnąć :D

pzdr :papa: :papa:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 06.08.2005 09:39

Diego - to zależy od tego jaką muzykę lubisz i co nowego już masz :D
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 06.08.2005 10:03

Witaj Drusilla
Mam oczywiście od Volumena zestaw kilkunastu cd z różną muzyką .Sa to najczęśćiej utwory starsze i nowsze ale nie te aktualne.Sam też coś tam sobie od czasu do czasu przyswajam.
W zasadzie interesuje mnie każda nowa płyta z muzyką cro /to w co się zaopatrzyłem ostanio to Colonia,Danijela oraz Miroslav Skoro/
a może jest jeszcze coś nowego/linki/ :D

drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 06.08.2005 10:52

No to ja ze swojej strony polecam gorąco nową płytkę Gorana Karana - oczywiście jeśli lubisz muzykę spokojną i nastrojową ,no momentami troszkę żywszą :D
Zresztą - sam zobacz :D
http://www.mimovrste.com/katalog/produc ... 1020824017
Tutaj są fragmenty całej płytki
A tu - kawałki w całości :D
http://web1.sofia061.server4you.de/phpn ... load&cid=1
Niestety na płycie jest 16 utworów - tutaj dostępnych tylko 10 - ale dobre i to :D

Z tą stronką jest tylko jeden problem - dziennie można zassać tylko 3 utwory :lol: - z lekka to denerwujące :evil:
Nowości jest bardzo dużo - zerknij tylko w katalog. Mimo wszystko warto - rejestracja jest szybciutka i bezbolesna :lol:
pozdrav :papa:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 06.08.2005 10:58

http://www.yucafe.com/mp3muzika.html
Też dużo albumów z tego roku - np piosenki z albumu Dora 2005 - chorwackie kandydatki do Eurowizji - jeśli nie słuchałeś jeszcze :D < na Crotalk też są > A z trochę starszych - zeszłoroczny 8 Hrvatski Radijski Festival :)
No i ...nie trzeba się rejestrować. Można od razu delektować się ...słuchaniem :lol:
:papa:
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 06.08.2005 15:03

Dzięki dzięki Drusilla za linki zaraz zacznę przeglądać,jeśli bedziesz coś jeszcze miała to chętnie skorzystam :D

drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 06.08.2005 15:12

Nema problema ! :lol:
Na tych stronkach jest najwięcej nowości ..noo przynajmniej z tych stron co ja mam :D
Na croplanet działasz ??Albo BosnaBeat - prawdziwe kopalnie złota :lol:
Chociaż jak ostatnio wchodzę na BosnaBeat to jest tylko kilka piosenek 8O
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Muzyka chorwacka - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone