antek napisał(a):Luuuuuudzie!!!!!!!!!!!!!!
wiemze to temat o hrvatskiej muzie, ale byłem wczoraj na koncercie Marka Knopflera!!! 20 lat czekania na koncert!!!!!!!!!
czy jest ktoś sobie w stanie wyobrazić jak kilka tysięcy ludzi śpiewa Money for nothing czy telegrapf road???
ale była jazda!!!!!
antek napisał(a):...........byłem wczoraj na koncercie Marka Knopflera!!! 20 lat czekania na koncert!!!!!!!!!
czy jest ktoś sobie w stanie wyobrazić jak kilka tysięcy ludzi śpiewa Money for nothing czy telegrapf road???
ale była jazda!!!!!
Jolanta Michno napisał(a):Hej!
Jeszcze chyba nikt ni pisał, że na CroTalk.com (trzeba się zarejestrować, ale jest to szybkie, łatwe i bezbolesne) jest nowa płyta Miroslava Škoro - "Svetinja". Można sobie zassać i... delektować się. Piękna!!!
Oczywiście potem wykasować...
krakuscity napisał(a):W czerwcu w radiu i na dancingach śpiewali często piosenkę, której refren zaczynał się od słów "Kako se dobro...." no i niestety dalej nie pamietam. Coś w stylu naszego disco-polo, czy znawcy tematu wiedzą o jaką chodzi?
Może ktoś mi taką kasetę w HR kupi bo nie wiedziałem o co mam pytać.
:wink: Pozdrawiam
lutka napisał(a):Piosenkę "Dobra stara vremena" wykonuje 4 Asa -klasyka chorwackiego (a własciwie to chyba jeszcze jugosłowiańskiego) rocka...