Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Murter,Primoster czy Makarska??? co wybrać!!! POMOCY

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Crokuski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Crokuski » 25.07.2008 10:50

"Ach, jak mnie korci z Ines polemizować, ale będę tylko raz i już się nie dam wciągnąć w dyskusję." :wink:
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 25.07.2008 12:52

hehehe :D 8O
ja już skończyłam :D
waldek1981
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldek1981 » 06.08.2008 11:53

witam wszystkich forumowiczów uczestniczączych w dyskusji! wczoraj wrocilem z mojej wyprawy do chorwacji! opowiem co nieco! :) planowaliśmy i zajechaliśmy do Makarskiej, ale to co zobaczyliśmy troche nas rozczarowało! za duza miejscowosć za duzo domow to wszystko nas bardzo odepcheło a ze jechalśmy trasą przez Brela i Baśka voda, postanowilismy ze poszukamy nocelgu włsanie w Baśce TAM NAM SIE BARDZO SPODOBAŁO! z znalezeniem pokoju dla 4 os. niebylo najmniejszego problemu, ludzie stoją z kartkami ze mają woln pokoje!Udalo nam sie znalesc pokoj dla 4 os. z jednem łozem w ktorym spokojnie 4 os. sie mieszcza oraz z drogim dla 2 os. z wlasną lazienką i wspolną kochnią za 45 euro za dobe za pokoj! to wychodzi ok. 35 zl za os. za dobe, Taniej niz w polsce! Miejscowaosc Baska Voda ogólnie ladnie połozona, góry, palmy itp.czysciutka woda i plaza żwirowa ( wole kamienistą) jedynie czego brakowało w Basce to zabytkow, poza kosciolkiem i kapliczką i niewidzialem tam zbytnio zabytko! no cuż ale ogulnie wyjazd udał sie super! 6 nocegow w basce i jeden nocleg w słowenii w Izolii w sadzie z Oliwkami :) I jeszce jedno co mnie mile zaskoczylo w Chorwacji ! Jest to chyba jedyny kraj gdzie lubią polaków! Pozdrawiam wszystkich jak by byly jakies pytania to służe pomocą! w przyszlym roku Dubrownik obowiązkowo! pozdrawiam paap :D i jescze raz dziekuje z apomocne rady!!!
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 06.08.2008 13:46

Ha :D
Tak jak pisałam wszystkie miejscowości wokół Makarskiej są warte zainteresowania..
Sama Makarska raczej nie - za duże tłumy 8O :D
Cieszę się, ze wyjazd udany za rok proponuje Dubrownik ( zakotwiczenie się w Zupie Dubrovackiej - np.Srebreno )i koniecznie odwiedzenia płw.Peljesac 8O :D

Obrazek
Dubrovnik

Obrazek
Orebic
Obrazek
Zupa Dubrovacka
Obrazek
płw.Peljesac..

Pozdrawiam
waldek1981
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldek1981 » 08.08.2008 11:47

hejka Ines a powiedz mi jak fotki wstawialas do postu!?!??! i mam jeszcze jedno pytanko! czy zawsze są plaze żwirowe w miejscowosciach turystycznych! juz wole na kamianiach leżec niz po zwirze stąpać! w slowenii w Izolii nad morzezm są swietne kamienie nawet w morzu ktore tak nierania stup! pozdrowionka Bużka papa
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 08.08.2008 14:12

:D
W większości mieścin plaże są właśnie żwirowe (ja lubię żwirek 8O :D
Jednak skałek w Cro dostatek i można je wszędzie znaleźć na wyspie Krk było ich dużo, na Hvarze są..itd..
Co do zdjęć moja tajemna technika..:D :twisted:
1. Rejestrujesz sie na Fotosik.pl
2.Dodajesz zdjęcia
3.Przy każdym zdjęciu na dole po prawej stronie masz info: "Pobierz pozostałe kody"
4.Zawsze kopiuje kod: "Pełen rozmiar na forum"
i wywalam wszystko co jest przed [IMG] i po [IMG] czyli [/URL]
Spróbuj powinno zadziałać :D
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 09.08.2008 06:10

Ja poleciłbym Primosten. :D
Makarska owszem ppiękne góry a poza tym tłok i tak jak nad jeziorem. Nie ma otwartego morza.
waldek1981
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldek1981 » 21.08.2008 06:58

hejka Ines mam problem z dodaniem fotki na forum ! umiem wstawic fotke na fotosika leniemiem co z tymi kodami! ! jak to zrobic by fotki były na forum! co ma byc w tym linku w adresie! bo juz sie pogubilem! Dzięki wielkie !
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.08.2008 07:15

waldek1981 napisał(a):.... co z tymi kodami! ! jak to zrobic by fotki były na forum! co ma byc w tym linku w adresie! bo juz sie pogubilem!

Jak masz wgrane zdjęcia na serwer fotosika to:
- wybiersz zdjęcie do wklejenia, klikasz przy zdjęciu w link jak mnie pamięć nie myli "pobierz więcej kodów" (prawy dół przy opisie zdjęcia)
- wyskoczy Ci okienko z kodami - kopiujesz kod na zasadzie ctrl+c (chyba 3 lub 4 od góry) - "pełny rozmiar na forum"
- wklejasz na cro.pl i gotowe ;-)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.08.2008 07:40

Tucepi jest dobre tylko poza sezonem bo w porach szczytu jest tam potworny tłok i mętna woda...polecam wyspę Hvar
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 21.08.2008 09:42

waldek1981 napisał(a):hejka Ines mam problem z dodaniem fotki na forum ! umiem wstawic fotke na fotosika leniemiem co z tymi kodami! ! jak to zrobic by fotki były na forum! co ma byc w tym linku w adresie! bo juz sie pogubilem! Dzięki wielkie !

4.Zawsze kopiuje kod: "Pełen rozmiar na forum" ,wklejam link tego kodu do posta na forum i wywalam wszystko co jest przed [IMG] i po [IMG]
Spróbuj powinno zadziałać :D
waldek1981
Globtroter
jak wam się podobają fotki?

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldek1981 » 24.08.2008 09:15

działa :) dzięki wielkie za info! wlasnie niewiedzialem co z tym kodem zrobić ale teraz juz wiem! DZIAŁA!!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 24.08.2008 11:05

:)
no i git :? :D heheheh
działa, działa i zdjęcia fajne, wstaw więcej :D
waldek1981
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldek1981 » 27.08.2008 19:02

Dla Ciebie Ines :)

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano 21.10.2008 15:42 przez waldek1981, łącznie edytowano 2 razy
hermi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hermi » 27.08.2008 19:29

Witam
Z posród tych miejscowosci wybrałbym murter byłem tam dwa razy , dwie super plaze slanica i podvrśke z piaszczystym dnem moje gg 1738289 wysle zdjecia
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Murter,Primoster czy Makarska??? co wybrać!!! POMOCY - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone