Cześć Jurek
Nie wiem czy wszystko widziałem w Rogoznicy ale 14 dni pobytu to dość dużo i raczej do ciekawszych miejsc zajrzałem. Byłem we wszystkich zakątkach o których piszesz. Przejście z Mariny obok jeziorka na drugą stronę i otwarte morze to ładne miejsce, niestety oddalone od mojego apartamentu o ok. 1,5 km a więc tam nie plazowałem tylko byłem 2,3 razy na spacerku. Głowna plaża, faktycznie w Rogoźnicy trudno coś takiego znaleźć, ja miałem na myśli kamyczki przy drodze asfaltowej z głównego skrzyzowania do Mariny ok. 100m przed Mariną. Marina super!!!! najlepsza jaką widziałem w CRO ale we wrzesniu pozbawiona juz nieco klimatu, puste kafejki, restauracje w basenie tylko 2-3 osoby, wówczas nawet takie miejsca traca urok.
Powtórzę nie nudziłem się w Rogoźnicy, ma ona swój urok ale ma tez minusy które starałem sie wymienić aby przestrzec osoby zachwycające się zdjęciami. Fajnych widoków w Rogoźnicy jest sporo, sam zrobiłem ok 100 fotek. Ja byłem na wczasach z 3,5 letnim dzieckiem i szukałem miejsc pozbawionych skał, z bezpiecznym brzegiem i wejściem do wody, naturalne że przy wczasach z dzieckiem na co innego się zwraca uwagę... PRIMOSTEN miał natomiast rzeczy których mi brakowało w Rogoznicy.
pozdrawiam