tony montana napisał(a):A jeszcze w takich okolicznościach to i lignje i pierwsze Karlovačko smakowało
No w takich okolicznościach to musi smakować, nie ma innego wyjścia.
piotrf napisał(a):...................
Zaciekawiłeś mnie Murterem , nigdy tam nie byłem , pora to naprawić
.................
Pozdrawiam
Piotr
tony montana napisał(a):Anunak napisał(a): Czy możecie polecić dobrą konobę w Varażdinie. Była polecana w którejś relacji ale nie mogę tego znaleźć.
My jedliśmy wieczorem w Bistro Kula - niedaleko Zamku
35 kn za velike lignje prażene
Polecam
tony montana napisał(a):Nie widzę przeszkód, aby opłaty za wejście do Katedry w Mediolanie czy Salisbury były symboliczne (kilka Euro), a nie kilkanaście/kilkadziesiąt.
kmichal napisał(a):... jestem za, niestety w wielu przypadkach ceny są absurdalnie wysokie ... ...
smoki3 napisał(a):Witam. Fajna relacja, a Murter nie koniecznie jest nie znany na cro.pl Przynajmniej w niektórych kręgach. Ja na byłem tam 4 może pięć, razy. Wspaniała baza wypadowa dla motorowodniaków..
pomorzanka zachodnia napisał(a):tony montana napisał(a):Anunak napisał(a): Czy możecie polecić dobrą konobę w Varażdinie. Była polecana w którejś relacji ale nie mogę tego znaleźć.
My jedliśmy wieczorem w Bistro Kula - niedaleko Zamku
35 kn za velike lignje prażene
Polecam
O! My też jedliśmy w Kuli A Maslinka w relacji polecała Verglec.
kulka53 napisał(a):Ze względu na cenę parkingu???
.... chociaż faktycznie z pobliskich campów czy apartmanów można przyjść pieszo
kmichal napisał(a):kulka53 napisał(a):Parkowanie na cały dzień: 40 Euro.
... nawet w Wenecji jest taniej ... ... ale kolorki niczego sobie ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):Slanica, plażowaliśmy tam z Panem M. w 2003 r. Ta plaża już wtedy byla oblężona, ale i tak mniej niż w zwykłym sezonie.
Co mnie wtedy wkurzało to spacer wśród moczących się przed dziesiątki metrów, aby móc się normalnie zamoczyć. Ciekawa jestem miejskiej plaży, wtedy dość brudna i bura....