ruzica napisał(a):Wspaniałe lazury chyba pomimo piaszczystego dna(tak mi się wydaje, że widzę piasek na niektórych zdjęciach, ale może mam coś z oczami )
Ciekawie się ten Murter zapowiada, chociaż zbyt popularny nie jest . Przynajmniej na naszym forum nie ma z niego zbyt wielu relacji.
To czekam na popołudniowe zwiedzanie
CROberto napisał(a):Lazury - lazurniejsze, niż w Italii a ile taniej....
piekara114 napisał(a):Na tej plaży są świetne te lazury
Ruzica-tamna dnie jest piasek jak mąka, drobny i biały. Dobrze widzisz tylko przez to nudno pod wodą....
1arek11 napisał(a):Nie byłem na Murter ale widzę że to też bardo ciekawe miejsce.
kulka53 napisał(a):Cześć Tony
Już miałem pisać że genialna pogoda Ci się trafiła w tej CRO a tu nagle patrzę - chmury i wieje
Tytułem relacji trafiłeś w przysłowiową "dychę" .
Apartman - wypas .
Będąc przed laty na Murterze (przez chwilę) nie trafiliśmy na tę lazurową Podvrskę a na Slanicę... i zwiewaliśmy stamtąd w podskokach . Może gdyby było odwrotnie to wrażenia z wysepki mielibyśmy lepsze...
Lazury super... prawie takie jak tu i ówdzie w GR .
tony montana napisał(a):Jedyne, na co możemy nieco narzekać to teplota wody
kmichal napisał(a):tony montana napisał(a):Jedyne, na co możemy nieco narzekać to teplota wody
... na Pagu temp. wody też raczej nie rozpieszczała ... ... a najzimniejsza była na mojej ulubionej plaży w Smokvicy ... ... za to Nin i jego Ždrijac wynagrodził nam wszystkie (pod względem temp. oczywiście) ... ...
Pozdrawiam.
agata26061 napisał(a):Jestem i ja
Uwielbiam Szybenik, więc czekam na kolejny odcinek.
Kolory wody powalają na kolana Cudooo
Mam nadzieję, że choć na baptysterium w katedrze nie poskąpiłeśtony montana napisał(a):Jak widzisz, mocno się przygotowuje do tego Sibenika
Tym razem nie wspinaliśmy się na żadne twierdzę, choć w sumie pod jedna byliśmy ale nie chciało nam się płacić za wstup
piotrf napisał(a):Witaj Tony
Podobno większa radość z jednego nawróconego , niż z . . .
Z moich tegorocznych planów ( kierunków południowych ) chyba nic nie wyjdzie - na wrzesień i październik zapowiadają już powrót pandemii , no może Turcja , więc sobie u Ciebie pooglądam letnie obrazki po "wiśniobraniu" , które właśnie zakończyłem
Zaciekawiłeś mnie Murterem , nigdy tam nie byłem , pora to naprawić
Czekam na więcej
Pozdrawiam
Piotr
Powrót do Nasze relacje z podróży