Będę zaglądać.
Może się jeszcze okazać, że to jedyny sposób na wakacje dla mnie w tym roku
piekara114 napisał(a):Z tą bura mnie nie denerwuj, ja jyz jedną mam za sobą
piekara114 napisał(a):Pag-Nin, jakby nie patrzeć to godzina jazdy w jedną stronę.
Mikromir napisał(a):Melduję się, Tony.
Bardzo ładny, klimatyczny apartman.
Murter chętnie oglądam, bo tam jeszcze nie byłam.
mysza73 napisał(a):Tony, apartman w Twoim stylu
p_majer napisał(a):Zapowiada się ciekawie, więc będę śledził relację .
mysza73 napisał(a):Fajnie maciepiekara114 napisał(a):Ja do niedzieli. Danka chyba dzień dłużej.....Szkoda gadać ...piekara114 napisał(a):A Ty Aga co z wakacjami wymyśliłaś?
kmichal napisał(a):
... a Nin polecam - byliśmy w zeszłym tygodniu i trafiliśmy na mega pustki ... ... miasteczko też wypiękniało, nowe inwestycje - a na plaży Ždrijac najcieplejsza woda w trakcie tego wyjazdu ... ...
emarylka napisał(a):Będę zaglądać.
Może się jeszcze okazać, że to jedyny sposób na wakacje dla mnie w tym roku
kmichal napisał(a):piekara114 napisał(a):Z tą bura mnie nie denerwuj, ja jyz jedną mam za sobą
... jak sprawdzam na chorwackiej stronie to jest żółte ostrzeżenie - wiatr do 110km/h. Pierwsza bura była najsilniejsza - czerwone ostrzeżenie i wiało do 145 km/h, za to ostatnia bura najdłuższa i było pomarańczowe ostrzeżenie.
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):piekara114 napisał(a):Pag-Nin, jakby nie patrzeć to godzina jazdy w jedną stronę.
50 km...
żeby jeszcze jakieś góy i zakręty były po drodze
piekara114 napisał(a): Tylko podgonic nie ma gdzie.... W poniedziałek byliśmy w Zadarze i trasa sprawdzona.... Lepiej pisz bo będzie Pag, a nie Murter
pomorzanka zachodnia napisał(a):Dołączam do relacji . Tyle znajomych miejsc...i jeszcze ten Varaždin, w którym też w tym roku nocowaliśmy.
krutom napisał(a):Varaždin, wspaniałe miasteczko.
Nie tylko na nocleg, ale i na jedzonko i to duuuużo tańsze niż na wybrzeżu.
Zdjęcia ze znajomych miejsc, odwiedzanych niejednokrotnie zachęcają do oglądania.
A zatem śledzę.
Powrót do Nasze relacje z podróży