tony montana napisał(a):To o ktorej na PAG z powrotem dotarliście?
... przed północą byliśmy na miejscu ... ... za długo w Trogirze nie zabawiliśmy, wieczorne tłumy zdecydowanie nie zachęcały do spacerów ... ...
Pozdrawiam.
tony montana napisał(a):
A kto nie lubi Ciovo??
pomorzanka zachodnia napisał(a):tony montana napisał(a):
A kto nie lubi Ciovo??
Co jakiś czas spotykam się z taką opinią na forum Ja się nie wypowiem, ja tylko parkowałam na Ciovo.
Teraz nawet lepiej niż w lipcu. Wyższa temp i powietrza i morza, a ceny apartamentów spro niższe. Na plaży też pustki.ruzica napisał(a):Wszystko co dobre szybko się kończy Widzę, że kto pojechał w lipcu, wygrał życie
Trochę zazdroszczę pustych plaż. Czekam na Varazdin. Dla mnie całkiem nieznany.
piekara114 napisał(a):Teraz nawet lepiej niż w lipcu. Wyższa temp i powietrza i morza, a ceny apartamentów spro niższe. Na plaży też pustki.ruzica napisał(a):Wszystko co dobre szybko się kończy Widzę, że kto pojechał w lipcu, wygrał życie
piekara114 napisał(a):Teraz nawet lepiej niż w lipcu. Wyższa temp i powietrza i morza, a ceny apartamentów spro niższe. Na plaży też pustki.ruzica napisał(a):Wszystko co dobre szybko się kończy Widzę, że kto pojechał w lipcu, wygrał życie
piotrf napisał(a):w październiku zapewne granice pozamykane będą ( mam nadzieję , że nie wszystkie )
Magda O. napisał(a):. Mieliśmy tylko jeden brzydki dzień - ostatni To nam nawet pasowało
maslinka napisał(a):Pięknie! I jak pusto!
Czekam na Varażdin
piekara114 napisał(a):Tą płycizne na Kosirina to potwierdzam
Tony, a gdzie na Murter najlepsze wg Ciebie miejsce ndo snurkowania? Dużo ciekawego życia podwodnego...
ruzica napisał(a):Wszystko co dobre szybko się kończy Widzę, że kto pojechał w lipcu, wygrał życie
piotrf napisał(a):
Varazdin - wielka ciekawość , podobnie jak okolica ( np. zamek Čakovec ) będące w planach od jakiegoś czasu , ale jakoś czasu brak
Pozdrawiam
Piotr
Magda O. napisał(a):Odkopuję się po urlopie i nadganiam relacje. Zaczęłam myśleć też o Murterze i to, co u Ciebie widzę, bardzo mi się podoba. Planuję następnym razem wziąć rowery i wygląda na to, że Murter może się nadać na rowerowanie. Na przykład dojazdy do zatoczek. Zobaczymy, na razie to tylko plany.
Ps. szacun za udział w wyborach.
Magda O. napisał(a):Varaždin... byliśmy w tym roku pierwszy raz. Zatrzymaliśmy się na śniadanie i żeby wypłacić kuny. Niestety, bankomat kun nie wypluł, a bank pieniądze zablokował Przez tą historię potraktowaliśmy Varaždin nieco "po łebkach" i nawet nie wiem, czy mi się podobało...
Powrót do Nasze relacje z podróży