Ja też tam wpadłam... w 2010 r.kmichal napisał(a):... też tam wpadliśmy ... ... jak dla mnie, miasteczko na duży plus ... ...tony montana napisał(a):NIN
Ja też tam wpadłam... w 2010 r.kmichal napisał(a):... też tam wpadliśmy ... ... jak dla mnie, miasteczko na duży plus ... ...tony montana napisał(a):NIN
tony montana napisał(a):NIN
kmichal napisał(a):... też tam wpadliśmy ... ... jak dla mnie, miasteczko na duży plus ... ...
Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):Ja też tam wpadłam... w 2010 r.kmichal napisał(a):... też tam wpadliśmy ... ... jak dla mnie, miasteczko na duży plus ... ...tony montana napisał(a):NIN
Magda O. napisał(a):
A ja wciąż nie... a wiem, żeby mi się spodobało.
maslinka napisał(a):Tony, nadrabiam u Ciebie zaległości po powrocie z Cro.
Bardzo fajny ten Murter Piękne plaże! I dobry punkt wypadowy do zwiedzania, a Wy chyba lubicie się dużo kręcić po okolicy
W Ninie byliśmy przedwczoraj I parkowaliśmy za darmo - koło poczty
Robiliśmy też podejście do tamtejszych plaż, ale po kąpielach w zatoczkach na Braču przewróciło mi się... w głowie i nie dałam rady wejść do tej zamulonej zupy
piekara114 napisał(a):Wiem, że żyjesz, więc bierz się za kolejny odcinek.
tony montana napisał(a):Ilość ludzi przy Pozdrav Suncu i Orguljach skutecznie nas osłabiła...
maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):Ilość ludzi przy Pozdrav Suncu i Orguljach skutecznie nas osłabiła...
Byliśmy tam 3 i 4 sierpnia i o dziwo, trafiło nam się mniej ludzi, ale to była kwestia dziwnej (burzowej i wietrznej) pogody.
Generalnie, w Zadarze wieczorem - straszne tłumy
tony montana napisał(a):Ale że pierwszy raz w Ninie byłeś? )
tony montana napisał(a):Jedziemy do Zadaru
tony montana napisał(a):Ilość ludzi przy Pozdrav Suncu i Orguljach skutecznie nas osłabiła...
kmichal napisał(a):... to na nas tak podziałał w tym roku wieczorny Trogir ... ...
Pozdrawiam.
pomorzanka zachodnia napisał(a):A mnie się zdarzało kilka razy podglądać Zadar na kamerkach i za każdym razem były kompletne pustki.Widocznie skoro wcześniej było pusto to musiało się to w końcu skumulować
Mai napisał(a):Murter - pierwsze spotkanie z Chorwacją
Primoszten drugie.
I jak te wszystkie chorwackie zakątki wypadają w porównaniu z "innym światem" ?
Chorwacja widzę do łask wróciła po samolotowych wojażach nie tylko u nas
Pozdrawiam
marze_na napisał(a):Mai napisał(a):I jak te wszystkie chorwackie zakątki wypadają w porównaniu z "innym światem" ?
Też jestem ciekawa jak oceniasz Chorwację po tylu urlopach spędzonych w poprzednich latach w Hiszpanii i we Włoszech.
Powrót do Nasze relacje z podróży