napisał(a) misiagesia » 19.06.2013 21:25
Stasiek18 napisał(a):Ciekawe czy ta babcia, która na Murter w 2011 nie chciała mi sprzedać prosku
jeszcze żyje?
I co z kotem?
P.S. Na lewo od Cigrady masz fajne kameralne zatoczki i nie zapomnij o wyspie Skolijić (na prawo od Slanicy za kampingiem)
iw napisał(a):Witam
Byliśmy na Murterze (w mieście, na ulicy Put Slanice) w lipcu 2012 roku. Był to nasz 7 raz w Cro i mimo, że widoki trochę inne niż południe to bardzo nam się podobało.
Jedynym (głównym) minusem było straszny tłok na Slanicy, dosłownie nie było gdzie rozłożyć ręcznika, na pewno w sezonie jest masakra.
Natomiast zdecydowanie najpiękniejsza plaża nosi nazwę PODVRSKE, musicie tam podjechać albo wzdłuż kempingu Slanica dojdziecie
http://www.murter-kornati.com/pl/plaze- ... a-podvrske
Dziękuję za wskazówki, skorzystaliśmy, super
naprawdę mało ludzi, ale i tak tłoczno jak dla nas. Jeśli chodzi o zatoczki na lewo od cirgady, czy tam można dojechać wózkiem? Jeśli chodzi o dojazd wózkiem z dzieckiem na cirgade od ul. Pod Raduc to kicha, nasz mały o mało wstrząsu mózgu nie dostał. Ale można podjechać samochodem na cirgade od "centrum"
Jeśli chodzi o relację z Szybenika, wściekłą jest na forum bo w trakcie pisania, już pod sam koniec - wywaliło mnie i daremnie 2h czasu straciłam
musze spokojnie odreagować ten zonk
Jeśli chodzi o 18 i 19.06
Wczoraj plażowanie na naszej plaży do po południa, po obiedzie wycieczka na Podvrske i wyspe Skolijić - zdjęcia przy okazji
Dzisiejszy dzień to na spokojnie dopiekanie się u nas przy apartamentowej plaży